Datele de sub avatar!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Datele de sub avatar!
Am o problema cu datele de la profil din image vedeti ca tot sta cam nearanjat adica mesaje sus numarul lor jos marimile nu sunt egale pot face ceva ca sa nu mai fie asa?
Re: Datele de sub avatar!
Salut,
Intra in PA -> Utilizatori & Grupuri -> Utilizatori -> Profiluri si cauta campul "Bara warn", pe care tu l-ai creat. Apasa pe cheita galbena din dreptul lui si du-te in zona "Separator", unde trebuie sa fie setat "Salt rand".
Intra in PA -> Utilizatori & Grupuri -> Utilizatori -> Profiluri si cauta campul "Bara warn", pe care tu l-ai creat. Apasa pe cheita galbena din dreptul lui si du-te in zona "Separator", unde trebuie sa fie setat "Salt rand".
Fara suparare dar unde se afla zona separare??Puteti sa imi explicati inca odata ca nu prea am gasit!
Salut,
Daca ai urmarit cu atentie ce a spus colegul meu mai sus este foarte simplu.
Panou de administrare > Utilizatori & Grupuri > Utilizatori > Profiluri > Warnuri - si apesi pe .
Apoi v-a aparea asa, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi Salt rand.
Daca ai urmarit cu atentie ce a spus colegul meu mai sus este foarte simplu.
Panou de administrare > Utilizatori & Grupuri > Utilizatori > Profiluri > Warnuri - si apesi pe .
Apoi v-a aparea asa, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi Salt rand.
Ms mult de ajutor!
Subiecte similare
» A disparut o parte dintr-un topic - Cum recuperez datele?
» cum pot afla datele la useri?
» Datele despre membru nu aparr...
» Cum sa fac sa apara datele utilizatorului pe partea cealalta ! [R]
» GDPR: mai multă protecție pentru datele dvs. personale
» cum pot afla datele la useri?
» Datele despre membru nu aparr...
» Cum sa fac sa apara datele utilizatorului pe partea cealalta ! [R]
» GDPR: mai multă protecție pentru datele dvs. personale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum