Parola la cos de gunoi!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Parola la cos de gunoi!
Rezumarea primului mesaj :
- versiunea forumului:phpBB2
- o captura de ecran cu problema dvs.:Nu e necesara poza
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;Da am
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Mozaila
- problema:pai am o intrebare,cum sa fac ca sectiunea cos de gunoi sa aiba parola?
- versiunea forumului:phpBB2
- o captura de ecran cu problema dvs.:Nu e necesara poza
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;Da am
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Mozaila
- problema:pai am o intrebare,cum sa fac ca sectiunea cos de gunoi sa aiba parola?
Ultima editare efectuata de catre alfacraft in Vin Sept 18, 2015 7:21 pm, editata de 1 ori
Re: Parola la cos de gunoi!
Lam incercat dar problema de mai sus se intimpla
@alfacraft, citeste cu atentie ce a scris SSYT in acest subiect. L-am testat pe forumul meu si merge perfect. Probabil ca tu ai adaugat in CSS codul care trebuia adaugat in descrierea forumului.
Vizitator- Vizitator
Cred ca stiu de ce nu merge in foia de stil css eu mai am scris un cod inafara de acesta dar daca il sterg pe acela o sa pierd ceva foarte important deci cum sa le pun pe amandoua?Am incercat si fara acel cod care era,am incercat doar cu acel care trebuie pentru parola dar tot nu merge dar sincer eu am facut tot ce este scris in tutorial de 3 ori!
Salut,
Am testat codul si pe versiunea phpBB2, codul nu este setat pe o anumita versiune, trebuie doar sa faci asa:
Intri in Panou de administrare te duci la sectiunea General apoi click pe Forum click pe Categorii si forumuri selectezi un forum la care vrei sa fie cu parola, apoi click pe aceasta imagine si la Descriere : adaugi acet cod !
Acuma in codul javascript dat in tutorial te duci si editezi linia aia cu url: '/f2-', cu linkul de la categoria la care ai pus codul de mai sus !
Deci in loc de /f2- va fi ceva de genul /f5-.
Daca nu iti iese astept un pm, si te ajut
Succes !
Am testat codul si pe versiunea phpBB2, codul nu este setat pe o anumita versiune, trebuie doar sa faci asa:
Intri in Panou de administrare te duci la sectiunea General apoi click pe Forum click pe Categorii si forumuri selectezi un forum la care vrei sa fie cu parola, apoi click pe aceasta imagine si la Descriere : adaugi acet cod !
- Cod:
<div id="protect">
<input value="" maxlength="10" name="staffonly" type="password" /><input value="Go" name="onclick" type="submit" />
</div>
Acuma in codul javascript dat in tutorial te duci si editezi linia aia cu url: '/f2-', cu linkul de la categoria la care ai pus codul de mai sus !
Deci in loc de /f2- va fi ceva de genul /f5-.
Daca nu iti iese astept un pm, si te ajut
Succes !
Nu prea a mers dar nu inteleg ceva tu ai spus ca in loc de /f2- va fi ceva de genul /f5-. dar ce trebuie sa pun ca nu inteleg!
Salut, uite cam asa ceva
'/f2'- = http://alfacraft.forumz.ro/f2-cos-de-gunoi
eu din tot link-ul am folosit terminatia aia cu /f2-, sper ca ai inteles !
'/f2'- = http://alfacraft.forumz.ro/f2-cos-de-gunoi
eu din tot link-ul am folosit terminatia aia cu /f2-, sper ca ai inteles !
Nu a functionat am inlocuit cu '/f2'- = linkul la cosul de gunoi si tot nu merge!
Uite ce am facu eu
la descriere cosului de gunoi am pus
dar tot nu merge!
*tag code adaugat
la descriere cosului de gunoi am pus
- Cod:
<div id="protect">
<input value="" maxlength="10" name="staffonly" type="password" /><input value="Go" name="onclick" type="submit" />
</div>
la javascript:
ar config={members:[1,3],url:"'/f2'- = http://alfacraft.forumz.ro/f2-cos-de-gunoi",cat:"/f2-",passwd:"changeme",error:"Typed incorrect password ! Try again.",succes:"Entered password is correct !"};
function passCheck(){var a=config.passwd;if($('input[type="password"][name="staffonly"]').val()==a)return $('input[type="password"][name="staffonly"]').val(""),$("#protect").append('<br /><span class="info succes">Corerct password <br /> '+config.succes+"</span>"),setTimeout(function(){window.location="http://"+window.location.host+config.url},3E3),!0;$("#protect").append('<br /><span class="info error">Corerct password <br /> '+config.error+"</span>");setTimeout(function(){$(".info, br:eq(0)",$("#protect")).remove()},
1500);$('input[type="password"][name="staffonly"]').val("");return!1}function onlyPass(){if(!isNaN(_userdata.user_id)&&"undefined"!=typeof _userdata.user_id)for(i=0;i<config.members.length;i++){if(config.members[i]==_userdata.user_id)return $("#protect").show(),console.log("Member id to show: "+_userdata.user_id),!1;$("#protect").remove()}}
function protectPage(){if(config.url==window.location.pathname||config.cat==window.location.pathname)for(i=0;i<config.members.length;i++){if(config.members[i]==_userdata.user_id)return!1;window.location="http://"+window.location.host}}$(function(){onlyPass();protectPage();$('input[name="onclick"]').on("click",function(a){var b=$('input[name="staffonly"]').val();passCheck(b);a.preventDefault()})});
si la foaia de stil css:
span.info.succes {
margin-top: 2px;
color: #5CAD57;
padding-top: 2px;
position: relative;
top: 5px;
}
span.info.error {
margin-top: 2px;
color: #EF206C;
padding-top: 2px;
position: relative;
top: 5px;
}
#paranteze {
font-size: 0;
color: transparent;
line-height: 0;
}
#paranteze a {
font-size: 10px;
line-height: normal;
margin: 0 8px 0 0;
}
dar tot nu merge!
*tag code adaugat
Buna seara, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
- Cod:
var config={members:[1],url:"'/f2-cos-de-gunoi", cat:"/f2-",passwd:"changeme",error:"Typed incorrect password ! Try again.",succes:"Entered password is correct !"};
function passCheck(){var a=config.passwd;if($('input[type="password"][name="staffonly"]').val()==a)return $('input[type="password"][name="staffonly"]').val(""),$("#protect").append('<br /><span class="info succes">Corerct password <br /> '+config.succes+"</span>"),setTimeout(function(){window.location="http://"+window.location.host+config.url},3E3),!0;$("#protect").append('<br /><span class="info error">Corerct password <br /> '+config.error+"</span>");setTimeout(function(){$(".info, br:eq(0)",$("#protect")).remove()},
1500);$('input[type="password"][name="staffonly"]').val("");return!1}function onlyPass(){if(!isNaN(_userdata.user_id)&&"undefined"!=typeof _userdata.user_id)for(i=0;i<config.members.length;i++){if(config.members[i]==_userdata.user_id)return $("#protect").show(),console.log("Member id to show: "+_userdata.user_id),!1;$("#protect").remove()}}
function protectPage(){if(config.url==window.location.pathname||config.cat==window.location.pathname)for(i=0;i<config.members.length;i++){if(config.members[i]==_userdata.user_id)return!1;window.location="http://"+window.location.host}}$(function(){onlyPass();protectPage();$('input[name="onclick"]').on("click",function(a){var b=$('input[name="staffonly"]').val();passCheck(b);a.preventDefault()})});
incearca asa, si codul html il pui in descriere la cosul de gunoi
Am rezolvat!
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» din: Parola la cos de gunoi!
» Am sters Cos de gunoi
» Galerie - cos de gunoi
» cos de gunoi
» Vizualizeaza cosul de gunoi
» Am sters Cos de gunoi
» Galerie - cos de gunoi
» cos de gunoi
» Vizualizeaza cosul de gunoi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum