Desi am mesaje intr-o categorie, imi spune ca nu sunt mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Desi am mesaje intr-o categorie, imi spune ca nu sunt mesaje
Am gasit o problema foarte ciudata pe forumul meu. Intr-o categorie am 2 subiecte, dar pe prima pagina imi arata o subiecte, 0 mesaje, iar la ultimele mesaje nu apare nimic. Toate celelalte categorii sunt afisate normal. Versiunea forumului meu este punBB, iar linkul este board.realmsn.com.
Ultima editare efectuata de catre Andrei34 in Joi Sept 03, 2015 5:16 pm, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Re: Desi am mesaje intr-o categorie, imi spune ca nu sunt mesaje
Buna ziua,
Acest lucru se intampla deseori cand mutati subiecte dintr-o sectiune in alta, intr-o astfel de situatie aveti doua modalitati de a remedia acest lucru:
1. O prima solutie ar fi sa dati resincronizare a forumului dumneavoastra, iar toate mesajele din cadrul categoriilor si forumurilor vor fi recontorizate, acest lucru se poate executa din: Panou => General => Forum => Configurare => Optiuni Diverse ale Forumului* => Bifati "A se bifa pentru sincronizare" si apasati pe inregistrare.
2. O alta solutie consta in resincronizarea individuala, care se poate efectua la una sau mai multe categorii si forumuri, in functie de propriile preferinte. Pentru a face acest lucru este suficient sa intrati in: Panou => General => Forumuri => Categorii si forumuri => Alegeti categoria dorita si bifati in dreptul acesteia butonul .
Acest lucru se intampla deseori cand mutati subiecte dintr-o sectiune in alta, intr-o astfel de situatie aveti doua modalitati de a remedia acest lucru:
1. O prima solutie ar fi sa dati resincronizare a forumului dumneavoastra, iar toate mesajele din cadrul categoriilor si forumurilor vor fi recontorizate, acest lucru se poate executa din: Panou => General => Forum => Configurare => Optiuni Diverse ale Forumului* => Bifati "A se bifa pentru sincronizare" si apasati pe inregistrare.
2. O alta solutie consta in resincronizarea individuala, care se poate efectua la una sau mai multe categorii si forumuri, in functie de propriile preferinte. Pentru a face acest lucru este suficient sa intrati in: Panou => General => Forumuri => Categorii si forumuri => Alegeti categoria dorita si bifati in dreptul acesteia butonul .
Re: Desi am mesaje intr-o categorie, imi spune ca nu sunt mesaje
Multumesc, am reusit sa rezolv problema folosind prima solutie. Multumesc, Zeus. Puteti da T/C.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» (#13816) Nu am SSL deși în panou spune că e activ
» butonul mesaje noi mesaje proprii si mesaje la care nu s-a raspuns intr-un chenar
» Codul HTML este dezactivat in mesaje, desi e activat in panou
» Cum sterg "Mesaje Noi" , "Mesaje Blocate" , Nu sunt mesaje noi"?
» butonul mesaje noi mesaje proprii si mesaje la care nu s-a raspuns intr-un chenar
» Codul HTML este dezactivat in mesaje, desi e activat in panou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum