Cum pot aranja subcategoriile
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pot aranja subcategoriile
Cum pot face Subcategoriile unui Forum sa se vada asa:
Ultima editare efectuata de catre Bogdan. in Mar Aug 18, 2015 1:24 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot aranja subcategoriile
In panou arata asa:
Iar, pe forum arata asa:
Pe prima pagina, nu se vede "aaaaaaaaaa" sub "dfsdsfsfsd". Daca puteti sa-mi explicati cum trebuie facute ? Forumuri, Categorii, Atasate la, etc ?
Iar, pe forum arata asa:
Pe prima pagina, nu se vede "aaaaaaaaaa" sub "dfsdsfsfsd". Daca puteti sa-mi explicati cum trebuie facute ? Forumuri, Categorii, Atasate la, etc ?
Ultima editare efectuata de catre Bogdan. in Mar Aug 18, 2015 12:49 am, editata de 2 ori
Nu trebuie făcute două coduri separate, tu trebuie doar să pui numarul formei care îți place mai mult.
Pentru ce sa faci 2 coduri ?Bogdan. a scris:Acolo scrie asa:
max_by_line: reprezintă numărul de forumuri afișate pe linie (la momentul actual, valoarea este 3)
max_by_line: reprezintă separatorul dintre subforum-uri
Trebuie facute 2 coduri separat ?
Trebuie doar sa modifici numarul in loc de ''3'' pui ce numar tu, adica in functie de cate randuri vrei sa ti se amplaseze subforumurile.
Am dat EDIT la al doilea mesaj.
Mergi la
Panoul de control > Afisare > Pagina de start: Structura si ierarhie > Ierarhie
cauti aliniatul > Link catre nivelele inferioare : si bifezi DA .
Panoul de control > Afisare > Pagina de start: Structura si ierarhie > Ierarhie
cauti aliniatul > Link catre nivelele inferioare : si bifezi DA .
Se vede asa: .
Cum fac ca sub "dfsdsfsfsd" sa scrie "Subforumuri" si dupa sa apara "aaaaaaaaaa". Toate astea as vrea sa fie fara spatiu intre ele..adica rand lasat liber.
Cum fac ca sub "dfsdsfsfsd" sa scrie "Subforumuri" si dupa sa apara "aaaaaaaaaa". Toate astea as vrea sa fie fara spatiu intre ele..adica rand lasat liber.
Mergeți: Panoul de administrare => Afișare => Template-uri => General => index_box, și identificați:
- Cod:
<div class="s_forum">{catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}</div>
- Cod:
<div class="s_forum"><br>Subforumuri:</br>{catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}</div>
Se vede asa:
Cum pot sa fac sa nu mai existe un rand liber/spatiu intre "dfsdsfsfsd" si "Subforumuri". Adica sa fie ca la "Subforumuri" si "aaaaaaaaaa".
Cum pot sa fac sa nu mai existe un rand liber/spatiu intre "dfsdsfsfsd" si "Subforumuri". Adica sa fie ca la "Subforumuri" si "aaaaaaaaaa".
Mergeți: Panoul de administrare => Afișare => Template-uri => General => index_box, și identificați:
- Cod:
<div class="s_forum"><br>Subforumuri:</br>{catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}</div>
- Cod:
<div class="s_forum">Subforumuri:</br>{catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}</div>
La unele se vede bine, la altele nu:
Am observat ca la cele fara descriere, apare acel spatiu.
Si as vrea ca "Subforumuri" sa fie scrie ingrosat.
Am observat ca la cele fara descriere, apare acel spatiu.
Si as vrea ca "Subforumuri" sa fie scrie ingrosat.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum Pot Aranja SubForumurile
» Cum pot aranja subforumurile frumos ca in imagine
» Cum pot aranja sau sterge legenda de la mesaje?
» Cum pot aranja subforumurile frumos ca in imagine
» Cum pot aranja sau sterge legenda de la mesaje?
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum