Problema versiune phpBB3.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Problema versiune phpBB3.
Bună ziua,
Vizitați: Panoul de administrare ~ Afișare ~ Alegere temă ~ Versiune. Va puteți modifica versiunea după bunul plac, având la dispoziție versiunile disponibile (phpBB3, phpBB2, punBB și Invision).
Vizitați: Panoul de administrare ~ Afișare ~ Alegere temă ~ Versiune. Va puteți modifica versiunea după bunul plac, având la dispoziție versiunile disponibile (phpBB3, phpBB2, punBB și Invision).
Raykim a scris:Bună ziua,
Multumesc, mai am o problema.
Nu stiu de ce, tot forumul mi s-a modificat, iar dimensiunile la scris sunt mai mici, si la subiectele de pe forum, peste tot.
Ce as putea face sa le maresc putin ?
Adresa forumului meu: http://webelieve.forumgratuit.ro/forum
Pentru fiecare problemă va rog să deschideți un nou subiect.
Subiecte similare
» Contur forum in versiune phpbb3
» Cum pun RANG-UL deasupra avatarului [Versiune PHPBB3]
» Modificare meniu forum versiune PHPBB3 .
» Cum pot pune si io in chenar subiecte si mesaje versiune phpbb3
» Icon-uri subiecte (cum indepartez textul de pe poza) Versiune PHPBB3
» Cum pun RANG-UL deasupra avatarului [Versiune PHPBB3]
» Modificare meniu forum versiune PHPBB3 .
» Cum pot pune si io in chenar subiecte si mesaje versiune phpbb3
» Icon-uri subiecte (cum indepartez textul de pe poza) Versiune PHPBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum