Problema iregistrare pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema iregistrare pe forum
Salut am si eu o problema dece apare asta
Contul a fost creat. Acest forum necesita activarea contului de catre administrator. Veti fi informat prin email cand contul va fi activat.
Nu stiu ce e.. Ma poate ajuta si pe mine cineva pls
Contul a fost creat. Acest forum necesita activarea contului de catre administrator. Veti fi informat prin email cand contul va fi activat.
Nu stiu ce e.. Ma poate ajuta si pe mine cineva pls
Re: Problema iregistrare pe forum
Buna ziua!
Mergeti in:
P.A-->Utilizatori & Grupuri-->Utilizatori-->Optiunile utilizatorilor
Activarea noilor membri bifati Fara Activare.
Mergeti in:
P.A-->Utilizatori & Grupuri-->Utilizatori-->Optiunile utilizatorilor
Activarea noilor membri bifati Fara Activare.
Re: Problema iregistrare pe forum
Buna seara,
Pentru a preveni spam-ul, tehnicienii au implementat un sistem care sa schimbe in mod automat activarea membrilor noi, ca sa se poata face doar de catre un administrator atunci cand forumul este abandonat ori inactiv. In acest fel spammerii nu vor putea sa se inregistreze pe forumul dumneavoastra si nu vor posta mesaje de tip spam. Pentru a putea face activarea sa se faca in mod automat, trebuie sa aveti activitate pe forumul propriu.
Pentru a preveni spam-ul, tehnicienii au implementat un sistem care sa schimbe in mod automat activarea membrilor noi, ca sa se poata face doar de catre un administrator atunci cand forumul este abandonat ori inactiv. In acest fel spammerii nu vor putea sa se inregistreze pe forumul dumneavoastra si nu vor posta mesaje de tip spam. Pentru a putea face activarea sa se faca in mod automat, trebuie sa aveti activitate pe forumul propriu.
Subiecte similare
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema Forum .Cum fac sa nu mai apara moderatorii pe o categorie/forum?
» Problema forum
» Problema forum
» Problema Forum
» Problema Forum .Cum fac sa nu mai apara moderatorii pe o categorie/forum?
» Problema forum
» Problema forum
» Problema Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum