Cum pot inlocui fundalul din header cu o imagine?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot inlocui fundalul din header cu o imagine?
In momentul de fata header'ul este albastru. As dori sa inlocuiesc culoarea din header cu o imagine. Este posibil acest lucru?
Re: Cum pot inlocui fundalul din header cu o imagine?
Buna seara,
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
- Cod:
#header {
background-image: url(LINK IMAGINE);
height: 90px;
}
cum pot face ca imaginea sa se repete in dreapta?
am setat o imagine, dimensiuni destul de mari, insa tot este mica pentru fundalul de sus
imaginea este aceasta
am setat o imagine, dimensiuni destul de mari, insa tot este mica pentru fundalul de sus
imaginea este aceasta
Incercati sa adaugati in: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS urmatorul cod:
- Cod:
#header {
background-image: url(http://demo.dzinerstudio.com/smf2/Themes/horizon-smf20/images/custom/header-bg.jpg);
background-position: initial;
background-repeat: round;
}
cred ca am rezolvat problema, multumesc pentru ajutorul acordat
Subiecte similare
» Cum pot inlocui fundalul forumului sau cel din header cu o imagine?
» Se poate inlocui bara de navigare cu o imagine?
» Cum pun o imagine la fundalul de chat !!
» Cum schimb fundalul spatiilor din imagine sau culoarea scrisului?
» Cum pot inlocui "Culoarea 1 a randului din tabel" , " Culoarea 2 a randului din tabel" si mai 1 cu o imagine
» Se poate inlocui bara de navigare cu o imagine?
» Cum pun o imagine la fundalul de chat !!
» Cum schimb fundalul spatiilor din imagine sau culoarea scrisului?
» Cum pot inlocui "Culoarea 1 a randului din tabel" , " Culoarea 2 a randului din tabel" si mai 1 cu o imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum