Click dreapta script
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Click dreapta script
Buna dimineata,
Doresc ca atunci cand cineva da click dreapta pe o pagina din forum sa apara un mesaj ca in poza de mai jos, eventual cu alt text.
*poza eliminata - irelevant problemei
Multumesc.
Doresc ca atunci cand cineva da click dreapta pe o pagina din forum sa apara un mesaj ca in poza de mai jos, eventual cu alt text.
*poza eliminata - irelevant problemei
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Admin ITForum in Dum Iul 19, 2015 4:03 pm, editata de 1 ori
Re: Click dreapta script
Buna ziua, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
Si cu scriptul meu cum ramane? Am readus intrebarea in atentie pentru ca am postat acum 4 ore si nimic.
Admin ITForum, țin să citez din nou același lucru care e precizat in tabelul de moderare de mai sus:
Cât despre problema ta, adăugă codul de mai jos în Descrierea site-ului (Panoul de administrare => General => Configurare) sau în Mesajul de pe pagina de start (Panoul de administrare => Afișare => Generalități):
Am să te rog să recitești cu atenție ceea ce am precizat în citat și in tabelul de moderare anterior, sper ca de data asta să înțelegi.Raykim a scris:Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Cât despre problema ta, adăugă codul de mai jos în Descrierea site-ului (Panoul de administrare => General => Configurare) sau în Mesajul de pe pagina de start (Panoul de administrare => Afișare => Generalități):
- Cod:
<script language=Javascript1.2> function ejs_nodroit() { alert('CONTINUT'); return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Raykim a scris:Admin ITForum, țin să citez din nou același lucru care e precizat in tabelul de moderare de mai sus:Am să te rog să recitești cu atenție ceea ce am precizat în citat și in tabelul de moderare anterior, sper ca de data asta să înțelegi.Raykim a scris:Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Multumesc pentru script. Cat despre mesajul tau, aproape ca il stiu pe de rost.
Cum pot face ca in loc de Javascript Alert sa apara alt text?
Buna ziua, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
Subiecte similare
» Script anti click dreapta
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Script Anti-Click Dreapta nefunctionabil
» Eroare de script anti-Click Dreapta
» Script anti click dreapta pentru forum
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Script Anti-Click Dreapta nefunctionabil
» Eroare de script anti-Click Dreapta
» Script anti click dreapta pentru forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum