Efect Tipsy Tooltip
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Efect Tipsy Tooltip
Buna ziua am si eu o intrebare cum pot adauga la mine pe forum un efect gen toop typsi sau cum se numeste acesta ca aici pe forum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
am urmat si tutorialul oficial dar nu functioneaza am folosit si functia de seacrh dar tot nu am reusit am nevoie de efectul asta la last post la membri din staff si la meniu se poate?
am urmat si tutorialul oficial dar nu functioneaza am folosit si functia de seacrh dar tot nu am reusit am nevoie de efectul asta la last post la membri din staff si la meniu se poate?
Re: Efect Tipsy Tooltip
Buna ziua,
Am sa va rog sa postati link-ul forumului pe care doriti sa realizati acest lucru.
Am sa va rog sa postati link-ul forumului pe care doriti sa realizati acest lucru.
Re: Efect Tipsy Tooltip
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Cum pot sa fac tipsy la titlu.
» Efect tipsy pe tot forumul
» Efect de nea
» Tooltip peste ultimele subiecte
» Tipsy
» Efect tipsy pe tot forumul
» Efect de nea
» Tooltip peste ultimele subiecte
» Tipsy
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: