Jocuri Video
Pagina 4 din 30 • Distribuiţi
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Ari ce joc care are mai putin de 2 gb ii virus va garantez,un antivirus pentru un joc ocupa 2,5 GB cele mai sigure jocuri sunt cele care au peste 5 GB si credetima sunt destule.
tu la toate jocurile inafara de wow zici ca au un virus, ca devi dependent de el, ca sunt prea mici jocurile
Nu asta am zis si defapt din propria experienta va spun ca toate jocurile care le-am avut erau virusate inafara de gta sa (9GB modificat de mine) NFS si wow toate erau virusate
NoMusic, ori ai Avast ca antivirus - singurul din cite am avut care si-a gasit virusi in prpriile fisiere - ori cine stie de unde ai descarcat jocurile acelea virusate. Chiar mi se pare penibil sa mai descarci jocuri cine stie de unde, cind a scazut atit de mult pretul celor originale.
Eu nu prea ma joc pe calculator,am multa treaba si nici nu prea imi mai place sa ma joc.Ma joc uneori Metin 2 .
si eu am jucat dar faceam cam greu levelele si il puneam pe un prieten sa mi le faca )
Spui tu ca CrossFire ocuma putin
Eu zic ca nu si la urma urmei cere multe resurse ca sa il joci
Dar eu prefer Counter-Strike Sorce , are grafica foarte buna e gen Delta Force si e super realist atunci cand moare un om eu zic sa il incercati.
Am pus un video cu el sper sa nu fie o incalcare de regulament daca e il scot.
Eu zic ca nu si la urma urmei cere multe resurse ca sa il joci
Dar eu prefer Counter-Strike Sorce , are grafica foarte buna e gen Delta Force si e super realist atunci cand moare un om eu zic sa il incercati.
Am pus un video cu el sper sa nu fie o incalcare de regulament daca e il scot.
dar il obti cam greu counter strike source, este cam mare si te obisnuiesti mai greu cu el... si in plus ce video ne-ai dat tu nu ne spune nimic despre CSS... doar ca cineva a dat dublu Hs prin usa...
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
Pagina 4 din 30