Cum modific culoarea la numarul de mesaje si varsta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum modific culoarea la numarul de mesaje si varsta
Buna ziua
Am si eu o mica problema
in post, la profil, informatiile imi apar cu alb.
am intrat la Afisare--Imagini si culori--culori si am zapacit toate casutele, dar nu am reusit sub nicio forma sa modific culoarea pentru acele randuri.
Am si eu o mica problema
in post, la profil, informatiile imi apar cu alb.
am intrat la Afisare--Imagini si culori--culori si am zapacit toate casutele, dar nu am reusit sub nicio forma sa modific culoarea pentru acele randuri.
Re: Cum modific culoarea la numarul de mesaje si varsta
Buna seara,
Ati incercat sa vedeti ce culoare aveti setata in campurile din Profil ?
Pt. a vizualiza aceste informatii, vizitati: Panoul de administrare => Utilizatori & Grupuri => Profiluri => vizualizati in parte fiecare camp, urmand apoi sa modificati culoarea textului.
Ati incercat sa vedeti ce culoare aveti setata in campurile din Profil ?
Pt. a vizualiza aceste informatii, vizitati: Panoul de administrare => Utilizatori & Grupuri => Profiluri => vizualizati in parte fiecare camp, urmand apoi sa modificati culoarea textului.
Re: Cum modific culoarea la numarul de mesaje si varsta
a aveti dreptate. de-acolo era problema. s-a rezolvat. mulţumesc mult
Subiecte similare
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» problema cu culoarea barii orizontale care despate mesaje de varsta/oras/etc. de sub avatar
» Daca sincronizez un utilizator( actualizandu-i numarul de mesaje la 0), numarul de postari ale forumului se modifica?
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
» Cum modific culoarea fundalului
» problema cu culoarea barii orizontale care despate mesaje de varsta/oras/etc. de sub avatar
» Daca sincronizez un utilizator( actualizandu-i numarul de mesaje la 0), numarul de postari ale forumului se modifica?
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
» Cum modific culoarea fundalului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum