Statistici - IPB Board
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Statistici - IPB Board
~ sters.
Din motive personale.
Din motive personale.
Ultima editare efectuata de catre Raykim in Vin Iul 10, 2015 3:09 pm, editata de 7 ori (Motiv : Update JS Code: v1.0 to v1.2)
Re: Statistici - IPB Board
Buna ziua,
Imi pare rau sa o spun, dar acest code este original , nu exista un alt cod mai bun ca acesta, chiar daca sunt sute de copii, ale acestui cod.
Stark.sys
Imi pare rau sa o spun, dar acest code este original , nu exista un alt cod mai bun ca acesta, chiar daca sunt sute de copii, ale acestui cod.
Stark.sys
Nici nu ma refeream ca nu este original,daor ca este singurul tutorial,restul chiar daca seamna nu sunt la fel,felicitari stark.
On:
Am creat acest tutorial pentru a ajuta forumul roman de suport sa fie la o linie cat de putin egala cu celelalte forumuri de suport, fiecare forum de suport are cate un membru care le ajuta sa se mentina acolo sus.
Off: Multumesc stimate.
Stark.sys
Am creat acest tutorial pentru a ajuta forumul roman de suport sa fie la o linie cat de putin egala cu celelalte forumuri de suport, fiecare forum de suport are cate un membru care le ajuta sa se mentina acolo sus.
Off: Multumesc stimate.
Stark.sys
nu prea inteleg dece faci tu greseala asta:
- Cod:
document.write('<script type="text/javascript" id="stats" src="https://github.com/FGCodes/IPBStatistics/releases/download/ips/statsips.min.js">\x3c/script>');
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]`Tu - Nu este problema mea daca cei de la github vor sterge site-ul, ei vor hotara da vor sa isi pastreze utilizatori
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Cine ti-a oferit acordul de a posta sursa acestui cod ?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Cine ti-a oferit acordul de a posta sursa acestui cod ?
stiu ca nu este problema ta dar te-ai chinuit sa scrii acest tutorial si sa actualizezi acel cod js dece sa il pierzi cand poti posta sursa direct?
Buna ziua, Adi`Tu, incarcarea codurilor javascript pe un alt host a a vut ca rol, marirea vitezei de incarcare a paginilor. Este o facilitate unica, care permite dezvoltatorului script-ului sa faca actualizari care considera el ca ar fi necesare pentru a imbunatati structura de cod. Hostul pe care a fost incarcat script-ul respectiv este unul sigur, codurile aflate pe acel site nu pot sa dispara peste noapte. CiprianIulian, va rog sa nu mai repostati structura codului, deoarece, ceea ce ati postat dvs. si ceea ce a postat autorul acestui subiect, este practic acelas lucru. Vreau sa reamintesc faptul ca, divergentele se rezolva prin mesageria privata si nu pe forum, asadar, va rog pe fiecare in parte sa va rezolvati problemele in mod privat. Multumesc pentru intelegere! |
Subiecte similare
» Board IT - New site about IT
» din: Board IT - New site about IT
» din: IP.Board Free - Forum de suport
» Defectiuni la tema Animate IP.Board
» Profil in stil IP.Board
» din: Board IT - New site about IT
» din: IP.Board Free - Forum de suport
» Defectiuni la tema Animate IP.Board
» Profil in stil IP.Board
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: