background legenda phpbb2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
background legenda phpbb2
salut ma puteti ajuta si pe mine vreau si eu sa stiu cum sa pun background la legenda pentru versiune phpbb2
Re: background legenda phpbb2
Buna ziua,
Am sa va rog sa ne oferiti adresa forumului dvs. Si cu aceasta ocazie, si un printscreen mai explicit (daca se poate), in ceea ce a-ti dori sa realizati.
Am sa va rog sa ne oferiti adresa forumului dvs. Si cu aceasta ocazie, si un printscreen mai explicit (daca se poate), in ceea ce a-ti dori sa realizati.
Forumul meu este crazy-gaming si nu am un printscreen dar am vazut la un forum dar nustiu cum se mai numea si avea la legenda un background ca la Punbb ca in imagine
dar eu vreau sa pentru versiunea phpbb2.
dar eu vreau sa pentru versiunea phpbb2.
Ok. Am sa va rog sa dezactivati pentru cateva minute, functia "Forum in constructie".
Multumesc.
Multumesc.
Vizitati: Panoul de administrare => Afisare => Culori => Foaia de stil CSS si adaugati:
Inlocuiti CULOARE FUNDAL cu, codul hexadecimal al culorii dorite (ex: #ffffff = alb) sau denumirea in engleza (ex: red, blue, black, white, s.a.m.d.).
- Cod:
a[href="/g13-administrator"] {
padding: 5px;
background-color: CULOARE FUNDAL;
color: #fff !important;
border-radius: 3px;
text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0,0,0,.5);
}
a[href="/g6-moderator"] {
}
a[href="/g7-designer"] {
}
a[href="/g17-membru"] {
}
Inlocuiti CULOARE FUNDAL cu, codul hexadecimal al culorii dorite (ex: #ffffff = alb) sau denumirea in engleza (ex: red, blue, black, white, s.a.m.d.).
Cu placere.
Subiecte similare
» Background legenda
» Background legenda
» Legenda din phpbb3 in phpbb2
» Imagini la legenda (modificare legenda)
» background
» Background legenda
» Legenda din phpbb3 in phpbb2
» Imagini la legenda (modificare legenda)
» background
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum