Caut un script thumbnail pentru imagini
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Caut un script thumbnail pentru imagini
Caut un script sau o solutie care sa-mi acorde acces la comanda de redimensionarea imaginilor.
Explicit vorbind: Vreau sa adaug in bara de instrumente un cod care sa-mi redimensioneze imaginea, sa o faca mai mica, iar atunci cand dau click pe imaginea redimensionata sa imi deschida intr-o pagina noua imaginea originala cu dimensiunile originale.
Acum cativa ani aveam pe forum acest "thumbnail" insa a trecut timpul si am uitat cum se adauga sau unde gasesc script-ul.
Imi cer scuze daca am gresit categoria.
Explicit vorbind: Vreau sa adaug in bara de instrumente un cod care sa-mi redimensioneze imaginea, sa o faca mai mica, iar atunci cand dau click pe imaginea redimensionata sa imi deschida intr-o pagina noua imaginea originala cu dimensiunile originale.
Acum cativa ani aveam pe forum acest "thumbnail" insa a trecut timpul si am uitat cum se adauga sau unde gasesc script-ul.
Imi cer scuze daca am gresit categoria.
Re: Caut un script thumbnail pentru imagini
Incearca acest cod:
- Cod:
document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var b=$(".main-content.topic .post .postbody .post-entry .entry-content div"),a;for(a=0;a<b.length;a++)$("div img[src]",b[a]).attr("target","_blank"),$("div img[src]",b[a]).attr({width:"300px",height:"300px"})});
- Cod:
width:"300px",height:"300px"
Cum am putut adauga acele avertizmente pentru moderatori si administratori sunt sigur ca sunt solutii si pentru ce doresc eu.
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Script imagini
» Problema script imagini
» Script Imagini Sistatici
» Script de delurare imagini
» Script host imagini TinyPic
» Problema script imagini
» Script Imagini Sistatici
» Script de delurare imagini
» Script host imagini TinyPic
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: