Cum setez trimiterea unui mail automat catre userii inactivi in forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum setez trimiterea unui mail automat catre userii inactivi in forum ?
Nu stiu daca se poate , sper sa se poata
Se poate sa trimita E-mail AUTOMAT la Membri Inactivi de o perioada de timp?
Sau sa schimb mesajul de la Procesare utilizatori , sa pun ce vreau si sa se salveze intodeauna sa ramana cum vreau?
Multumesc!
Se poate sa trimita E-mail AUTOMAT la Membri Inactivi de o perioada de timp?
Sau sa schimb mesajul de la Procesare utilizatori , sa pun ce vreau si sa se salveze intodeauna sa ramana cum vreau?
Multumesc!
Re: Cum setez trimiterea unui mail automat catre userii inactivi in forum ?
PA=>General=>Newsletter=>Scrie si trimite=>Ai campul "Destinatari"=>Selectezi utilizatori inactivi.
Vizitato- Vizitator
Da asta e sa trimiti MAIl cu mana mea.....eu asi'i dori daca pot sa fac intr-un fel sa se trimita AUTOMAT e-mail adica sa pun din 14 in 14 zile sa deie un e-mail(dorit de mine) la useri inactivi de 14 zile.... dar sa fie automat , se poate?
E asa de complex si obositor sa trimiti un mail in masa ? Nu stiam .
Ai si urmatoarea varianta :
PA / Utilizatori & Grupuri - Utilizatori - Procesare utilizatori -
NU se poate trimite mail automat, din PA.
Ai si urmatoarea varianta :
PA / Utilizatori & Grupuri - Utilizatori - Procesare utilizatori -
- Procesare - (01) Avertizarea (02)Dezactivarea (03)Sterge - Vezi ce te intereseaza de acolo - Genereaza lista de utilizatori - Lista generata are la baza o caseta, in care scrii mataluta un text, ce doresti, care va fi folosit mereu, daca nu il modifici, atunci cind vei trimite un mail catre useri care nu sunt activi, sau cum or fi ei, pe acolo.Puteti sa administrati membrii putin activi sau inactivi, fie instiintindu-i prin email de inactivitatea lor, fie dezactivindu-i in functie de criteriile dvs.
Nu sunt obligatorii toate criteriile, lasati campul necompletat daca nu va convine un criteriu. Puteti de asemenea atribui mai multe criterii actiunii dvs.
NU se poate trimite mail automat, din PA.
Vizitato- Vizitator
1960 , eu zic automat fara sa fac eu nimic , stiu si eu astea , e bine si asa daca nu exista alta modalitate deci raman la MANUAL?....atata vreau sa stiu eu am zis automat la o perioada de timp sa TRIMITA E-MAIL la cei inactivi...
Mai o intrebare , pot sa modific pentru intodeauna sa fie alt mesaj aici?
Email Trimis:
Mai o intrebare , pot sa modific pentru intodeauna sa fie alt mesaj aici?
Email Trimis:
- Cod:
Buna ziua,
Contul dvs. pe FORUM este considerat inactiv de catre un administrator al forumului.
Daca doriti sa ramaneti in comunitate, va rugam conectati-va la forumul - (FORUM SA NU FAC RECLAMA)
Da, mesajul pe care il scrii acolo, ramine asa, pina il schimbi tu.
Daca stiai ce ti-am explicat , de ce nu specifici acest lucru de la inceput ?
Eu iti explic cum se poate face pe forumgratuit, cu ceea ce este implementat.
Doriti functii noi, mai cautati si voi singurei pe net, diverse scripturi.
Ce doresti tu :
Acest lucru, momentan, nu este posibil pe forumgratuit.
Cind va fi implementata aceasta optiune in forumgratuit, veti fi anuntati.
Daca stiai ce ti-am explicat , de ce nu specifici acest lucru de la inceput ?
Eu iti explic cum se poate face pe forumgratuit, cu ceea ce este implementat.
Doriti functii noi, mai cautati si voi singurei pe net, diverse scripturi.
Ce doresti tu :
Acest lucru, momentan, nu este posibil pe forumgratuit.
Cind va fi implementata aceasta optiune in forumgratuit, veti fi anuntati.
Vizitato- Vizitator
Cred ca imaginea spune destule, legat de posibilitatea de a schimba continutul acelui mail
Repet :
Nu este automat, trebuie sa cauti tu userii, apoi sa scrii un nou mesaj, daca doresti, si sa il trimiti.
Totul nu dureaza mai mult de 30 de secunde.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Vin Ian 30, 2009 6:02 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Ok , deci de fiecare data trebuie sa scriu eu ce sa le' trimit nu e o probleme dar mai o intrebare si poti inchide topic-ul acesta , pot face ceva de genu Buna ziua , NUMELE DE PE FORUM? cand trimit E-mailul?
Multumesc!
Multumesc!
In acel mail, poti sa scrii ce doresti tu, doar ti-am spus mai inainte, ce nu e clar.
Poti scrie si https://help.forumgratuit.ro/, daca vrei.
Poti scrie si https://help.forumgratuit.ro/, daca vrei.
Vizitato- Vizitator
1960 , nu ai inteles bine eu zic cand trimit e-mail scriu eu ce vreau in el am inteles , dar pot face sa scriu de ex in e-mail Buna ziua , NUME(Numele tau de pe forum , daca esti inactiv si ai' numele 1960 sa arate asa: Buna ziua , 1960
Asta vreau sa stiu....
Asta vreau sa stiu....
Lizzard, explica-i tu, eu nu stiu ce sa ii mai spun.
I-am explicat destul de clar, zic eu.
I-am explicat destul de clar, zic eu.
Vizitato- Vizitator
O sa incerc sa detaliez ce a spus 1960 cat sa se inteleaga
Deci pentru inceput mergi in PA=>Utilizatori&Grupuri=>Procesare utilizatori.
Completezi asa:La doriti alegi avertizarea, la utilizatorii forumului dvs. care nu au vizitat forumul de... completezi spatiile libere cu ce doresti.
Dupa rezultatele gasite=>Ai niste useri acolo asezati intr-o lista, dupa care ai un e-mail jos, selectezi un user caruia doresti sa ii trimiti acel e-mail de avertizare si ai mai jos o casuta cu un text in ea, acela este e-mailul pe care userul il va primi, poti sa-l modifici cum vrei si poti pune numele userului dorit sa-l avertizezi.
Sper ca am detaliat bine, daca apar probleme anunta in acest topic!
Numai bine!
Deci pentru inceput mergi in PA=>Utilizatori&Grupuri=>Procesare utilizatori.
Completezi asa:La doriti alegi avertizarea, la utilizatorii forumului dvs. care nu au vizitat forumul de... completezi spatiile libere cu ce doresti.
Dupa rezultatele gasite=>Ai niste useri acolo asezati intr-o lista, dupa care ai un e-mail jos, selectezi un user caruia doresti sa ii trimiti acel e-mail de avertizare si ai mai jos o casuta cu un text in ea, acela este e-mailul pe care userul il va primi, poti sa-l modifici cum vrei si poti pune numele userului dorit sa-l avertizezi.
Sper ca am detaliat bine, daca apar probleme anunta in acest topic!
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum