[Subiect unic] Totul despre muzica
Pagina 7 din 10 • Distribuiţi
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
[Subiect unic] Totul despre muzica
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj
Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj
Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
Re: [Subiect unic] Totul despre muzica
Imi place R&B si Rappul in special dar imi plac toate genurile de muzica,uneori si foarte rar manelele si doar alea foarte bune!
Am ascultat mai demult DNB am chiar si dansat , dar mam dat pe Rapp , chiar merg si la studio cand am timp.
The game ft. Lil wayne - My life
Lil wayne ft Drake - She will
Rick Ross Ft Drake & French Montana - Stay Scheming
Rick Ross ft Lil wayne - Jhon
Birdmad ft. Lil wayne & Nicky Minaj - Y U Mad. etc.
The game ft. Lil wayne - My life
Lil wayne ft Drake - She will
Rick Ross Ft Drake & French Montana - Stay Scheming
Rick Ross ft Lil wayne - Jhon
Birdmad ft. Lil wayne & Nicky Minaj - Y U Mad. etc.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Tot ce gasesc pe net, inafara de manele si folclorica.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Nu inteleg de ce oamenii judeca rock-ul, cantaretii si ascultatorii lui, ca sunt satanisti, si ca au mesaje ascunse, ca de fapt te blestema si alte porcarii. In zilele noastre rock-ul parca a devenit subiect tabu, de care nimeni nu vorbeste, sau daca e sa aduca discutia, il critica si sar repede peste el. In plus, desi multor le place, le este rusine sau chiar nu vor sa recunoasca, din cauza ca a auzit la biserica pe Popa Popescu ca doar satanistii il asculta, chiar si la scoala de exemplu profesoara de religie ne-a spus sa nu cumva sa ascultam aceasta mizerie si sa urmam "lumina".
Am avut un exemplu de asta prin toamna, cand am chiulit de la sport si am ramas in clasa cu o colega sa ne facem temele la romana, si ca sa mearga mai bine, am pus o melodie rock pe telefon (la mine merge mai bine creierasul cand am pe fundal muzica). Dupa 2 minute ea mi-a spusca-i place la nebunie melodia, si m-a intrebat cine o canta si cand i-am spus ca e Dreamer - Ozzy Osbourne s-a blocat putin, si apoi mi-a spus ca e muzica de satanisti, si ca numai acestia o asculta, si ca ei de fapt nu-i place, ca ea asculta numai muzica "inteligenta".
Deci nu mai ascultati criticile unui gen muzical, ci muzica acelui gen, pentru a va convinge singuri, si nu, rock-ul nu e satanist, black metal-ul mai are ca tema astfel de idei, un subgen al metal-ului (care deasemenea nu este satanist), care e total separat de rock.
Si ca sa fiu pe topic aprins: ascult rock (heavy, alternativ, si alte subgenuri micute si linistite, cum ar fi baladele rock), ceva melodii DnB, si ceva muzica usoara a carui stil muzical n-am habar cum se numeste.
Am avut un exemplu de asta prin toamna, cand am chiulit de la sport si am ramas in clasa cu o colega sa ne facem temele la romana, si ca sa mearga mai bine, am pus o melodie rock pe telefon (la mine merge mai bine creierasul cand am pe fundal muzica). Dupa 2 minute ea mi-a spusca-i place la nebunie melodia, si m-a intrebat cine o canta si cand i-am spus ca e Dreamer - Ozzy Osbourne s-a blocat putin, si apoi mi-a spus ca e muzica de satanisti, si ca numai acestia o asculta, si ca ei de fapt nu-i place, ca ea asculta numai muzica "inteligenta".
Deci nu mai ascultati criticile unui gen muzical, ci muzica acelui gen, pentru a va convinge singuri, si nu, rock-ul nu e satanist, black metal-ul mai are ca tema astfel de idei, un subgen al metal-ului (care deasemenea nu este satanist), care e total separat de rock.
Si ca sa fiu pe topic aprins: ascult rock (heavy, alternativ, si alte subgenuri micute si linistite, cum ar fi baladele rock), ceva melodii DnB, si ceva muzica usoara a carui stil muzical n-am habar cum se numeste.
Vizitato- Vizitator
Cosmin. a scris:Nu inteleg de ce oamenii judeca rock-ul, cantaretii si ascultatorii lui, ca sunt satanisti, si ca au mesaje ascunse, ca de fapt te blestema si alte porcarii. In zilele noastre rock-ul parca a devenit subiect tabu, de care nimeni nu vorbeste, sau daca e sa aduca discutia, il critica si sar repede peste el. In plus, desi multor le place, le este rusine sau chiar nu vor sa recunoasca, din cauza ca a auzit la biserica pe Popa Popescu ca doar satanistii il asculta, chiar si la scoala de exemplu profesoara de religie ne-a spus sa nu cumva sa ascultam aceasta mizerie si sa urmam "lumina".
Cosmin, rock-ul e considerat aşa din cauza celor car îl cântă. Eu, personal nu mă pot uita de la cap la coadă la un videoclip de muzică rock, din cauza costumaţiilor, machiajelor, părului şi gesturilor pe care cântăreţii şi cei din formaţia respectivă le au/le practică.
Pentru mine, rock-ul este un gen "zgomotos", fără niciun sens. Ce ai putea înţelege dintr-un "zăngrănit " de chitară. Nu spun că toate melodiile rock sunt aşa, dar majoritatea se caracterizează prin asta.
În ziua de azi, toată lumea cred că este "pe la părerea mea". S-au făcut şi studii legat de acest gen de muzică, iar ele au dovedit că nu este chiar aşa de benefic pentru creier, in comparaţie cu un alt gen de muzică, cum ar fi cel clasic sau dance.
Nu îi discriminez pe cei care ascultă acest gen, numai că majoritatea au început să se şi îmbrace ca ei, iar în general, unde am auzit că o persoană ascultă rock, a luat-o şi pe o cale proastă. Acum, depinde. Sunt şi oameni care ascultă genul ăsta, dar nu manifestă schimbări, ci doar îl ascultă de plăcere.
Imi place foarte mult
I: Alexa - A girl like me
II: Tina - Pleacă
III: Blaxy Girls - Dear Mama
I: Alexa - A girl like me
II: Tina - Pleacă
III: Blaxy Girls - Dear Mama
Ce gen de muzica ascultati?
Eu ascult Rap.
Mai ales:Paraziti,Ctc,Carbon si Cedry2k.
Eu ascult Rap.
Mai ales:Paraziti,Ctc,Carbon si Cedry2k.
Primele mele 3 piese preferate sunt:
1. Jason Mraz - I Am Yours
2. Jamie Woon - Shoulda
3. Inner Circle - Bad Boys
De obicei, ascult orice, absolut orice ( Joao Lucas, Michel Telo, Gustavo Lima, Connect-R, Delia, Mandinga, Amadeus, Animal-X, etc. )
1. Jason Mraz - I Am Yours
2. Jamie Woon - Shoulda
3. Inner Circle - Bad Boys
De obicei, ascult orice, absolut orice ( Joao Lucas, Michel Telo, Gustavo Lima, Connect-R, Delia, Mandinga, Amadeus, Animal-X, etc. )
Cosmin, chestia cu creierasul merge mai bine cand asculti muzica este bune si pentru mine, eu nu pot sa imi fac temele fara muzica.
Cat despre rock este un gen zgomotos, dar nu e ceva satanist.
Cat despre rock este un gen zgomotos, dar nu e ceva satanist.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Ar trebui sa faceti diferenta intre rockeri si satanisi Eu ascult absolut orice, chiar si rock, am avut si colegi de liceu care erau rockeri si nu erau deloc cum cred unii, erau persoane normale, doar ca rockul era muzica ce ii caracteriza.
Meledoiile mele preferate de mine sunt:
Harrp Cord-Titani
Harrp Cord-Nu mai sunt copil
Bitza-Zile albe pentru zile negre
Paraziti-Din coltul blocului
Deliric 1-Linii de tramvai
Doc-1 Mai
Si mai ascult cate odata pop.
Harrp Cord-Titani
Harrp Cord-Nu mai sunt copil
Bitza-Zile albe pentru zile negre
Paraziti-Din coltul blocului
Deliric 1-Linii de tramvai
Doc-1 Mai
Si mai ascult cate odata pop.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Acum am inceput sa ascult rock,mai ales Likin Park si Spike-Lumea mea.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Totul despre statistici
» Totul despre grupuri
» [Subiect unic] Fotbalul
» AreaGames ~ Totul despre gaming !
» PLAYOGAME - Totul despre Counter-Strike
» Totul despre grupuri