[Subiect unic] Totul despre muzica
Pagina 3 din 10 • Distribuiţi
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
[Subiect unic] Totul despre muzica
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj
Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj
Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
Re: [Subiect unic] Totul despre muzica
Pai,eu ascult muzica rock (death metal,black metal,heavy metal,hard rock,soft rock,viking death metal etc . ) si ca trupa preferata am Iron Maiden!Nu pot sa zic ca am o melodie preferata pentru ca imi plac foarte multe,dar m-as putea rezuma la Iron Maiden- The Educated Fool ! Influenta ? Probabil in comportamentul meu...sunt putin mai 'nebun' , indraznet etc
dj_007:
Rog utilizatorii sa se uite si pe la regulile acestei sectiuni, ca se vede cat de bine le cititi(unii).
Doar moderatorii pot crea/marca subiectele unice.Utilizatorii doar el creeaza si daca sunt considerate interesante de catre noi si populare, le marcam [Subiect-unic].Totusi pentru a evita proliferarea subiectelor de acest tip, doar moderatorii vor putea sa le creeze
Rog utilizatorii sa se uite si pe la regulile acestei sectiuni, ca se vede cat de bine le cititi(unii).
Vizitato- Vizitator
Am citit, am editat, m-am dumerit
Pai eu cred ca va ramane cu drumul bun spre Moscova. Macar cu atat sa se aleaga . Sper ca nu-i va fii frig!
Imi este greu sa cred ca v-a putea castiga Elena Gheorghe ...cei care urmaresc acest concurs de multi ani .....stiu ca, acest concurs se castiga...in culise sau intre vecini !
Cred ca acest topic ar trebui modificat .
Ca titlu.
Despre muzica in general, nu doar despre Eurovision.
De acord ?
Nu vad rostul deschiderii unui alt topic pe teme muzicale.
Aici se poate discuta si despre Eurovision, si despre Cerbul de aur, si despre American top 40, etc....
Ca titlu.
Despre muzica in general, nu doar despre Eurovision.
De acord ?
Nu vad rostul deschiderii unui alt topic pe teme muzicale.
Aici se poate discuta si despre Eurovision, si despre Cerbul de aur, si despre American top 40, etc....
Vizitato- Vizitator
Mai sus le-am dat cate o nota fiecarei melodii:
Eu as clasa melodiile in ordinea aceasta:
I: Alexa - A girl like me
II: Tina - Pleacă
III: Blaxy Girls - Dear Mama
Eu as clasa melodiile in ordinea aceasta:
I: Alexa - A girl like me
II: Tina - Pleacă
III: Blaxy Girls - Dear Mama
1960, de ce spui ca vedetele de pina la revolutie nu cintau pentru bani? Le placea sa cinte, dar zau ca nu erau deloc saraci. Prin Casa Lux au mai aparut citeva case de-ale lor la inceput, apoi nu prea a mai vrut nimeni sa-si arate colectiile de arta
Un exemplu de cintaret care nu a cintat pentru bani? E o cintareata, Mahalia Jackson. De altfel ea a refuzat toata viata sa cinte altceva in afara de gospel. Singurele care s-au imbogatit datorita vocii ei au fost casele de discuri.
Iar dintre romani, Aurelian Andreescu. Pacat de el, a murit atit de tinar. Si nu prea a avut inregistrari, nu se incadra in tipar, nu avea studii muzicale...
Un exemplu de cintaret care nu a cintat pentru bani? E o cintareata, Mahalia Jackson. De altfel ea a refuzat toata viata sa cinte altceva in afara de gospel. Singurele care s-au imbogatit datorita vocii ei au fost casele de discuri.
Iar dintre romani, Aurelian Andreescu. Pacat de el, a murit atit de tinar. Si nu prea a avut inregistrari, nu se incadra in tipar, nu avea studii muzicale...
Nu prea inteleg Probabil te referi la genul muzical abordat. Insa din punctul de vedere al prezentei scenice, ea a fost la fel de scandaloasa atunci ca si acum, ba poate chiar ceva mai deocheata. Iar din punctul de vedere al interpretarii, evolutia ei este evidenta, de la "Who's That Girl" (printre altele, un exemplu de aplicare excesiva a mixajelor), unde abia abia se ascunde vocea ei necultivata, pina la Frozen sau Rain.campionatuldewhist a scris:
Cel mai bun exemplu: imi place Madonna anilor 80, dar dezaprob Madonna anilor 2000. Pe ea se vede cel mai bine evolutia muzicii dinspre muzica frumoasa, clara, fina, spre cea mult prea tehnica, mult prea complicata si "tunata".
Toata ziua ascult muzica... Ascult : house, club-mix, remixuri, mixuri...
Am ascultat candva hip-hop si rap dar acum nu mai ascult...
Am ascultat candva hip-hop si rap dar acum nu mai ascult...
Si daca scubiectul este totul despre muzica, eu vreau sa spun cat de impresionata am fost nu de cantecele de la Eurovision, ci de niste CD-uri speciale care se gasesc la magazinele online. Este vorba despre CD din fiecare an, incepand cu 1928 cu cele mai mari hituri ale anului. Super tare!! Ce parere aveti?!
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Totul despre statistici
» Totul despre grupuri
» [Subiect unic] Fotbalul
» AreaGames ~ Totul despre gaming !
» PLAYOGAME - Totul despre Counter-Strike
» Totul despre grupuri
» [Subiect unic] Fotbalul
» AreaGames ~ Totul despre gaming !
» PLAYOGAME - Totul despre Counter-Strike
Pagina 3 din 10