Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Subiect unic] Totul despre muzica

Pagina 2 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Unic [Subiect unic] Totul despre muzica

Mesaj Scris de nick Vin Ian 23, 2009 11:50 pm

Rezumarea primului mesaj :

Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj

Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
nick

nick
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 44
Data înscrierii : 01/08/2008
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

http://forumulandrei.com/
nick a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Unic Re: [Subiect unic] Totul despre muzica

Mesaj Scris de Vizitato Vin Ian 30, 2009 9:33 am

As adauga si eu ceva, din regulamentul acestei sectiuni :
Va recomand sa cititi incet si cu atentie ce este marcat cu rosu si bold.

Comportamente ce trebuie evitate :

- Sa scrieti mesaje cu tenta rasista, xenofoba, sexuala, invitatii pentru a comite genocid, etc.

- Sa scrieti mesaje pentru a nu spune nimic concret (Mesaje care contin un smiley,mesaje monosilabice sau mesaje care nu isi au locul in subiectul discutat in acel topic)

- Mesaje Duble. Va rugam sa folositi butonul "Editeaza" daca aveti ceva de adaugat/modificat/completat.

- Sa va actualizati topic-ul.
Daca un topic nu are raspunsuri, poate fi datorita faptului ca tot ceea ce era de zis a fost deja zis sau nu reprezinta un interes pentru ceilalti membrii.
Precizam ca in aceasta sectiune nu se aplica regula de actualizare a topic-ului (Nu aveti voie sa scrieti doua mesaje unul dupa altul chiar daca au trecut mai mult de 24 de ore de la primul mesaj)
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de ezlidor Sam Ian 31, 2009 11:45 am

Totusi cine pleaca la Moscova ? ... ca nu am vazut finala Supărat
ezlidor

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 35
Localizare : Iasi
Data înscrierii : 07/02/2008
Mulțumiri : 9
Internet Explorer punBB

https://help.forumgratuit.ro
ezlidor a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de nick Sam Ian 31, 2009 11:12 pm

Piesa castigatoare
The balkan girls - Elena Gheorghe

P.S. sper sa nu supar sau sa deranjez pe cineva ca am facut si acest ultim comentariu.Am citit ce e scris si mai sus
nick

nick
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 44
Data înscrierii : 01/08/2008
Internet Explorer phpBB2

http://forumulandrei.com/
nick a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Dum Feb 01, 2009 8:32 am

Daca ai citit mai sus, inseamna ca ai realizat ca aici nu se fac postari duble, nici dupa 2000 de ore. E bine.
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Mesaj Scris de campionatuldewhist Lun Feb 02, 2009 12:26 pm

1960, oricat de suparati suntem noi pe noile vedete autohtone ale muzicii romanesti, nu avem ce face. Astea-s vremurile, asa le traim. Noi avem posibilitatea sa mai auzim niste oldies romanesti, care intr-adevar creaza buna-dispozitie.

Eu fac 28 de ani, deci ma consider generatia tanara. Imi place muzica comerciala pt scurt rimp, pt ca au darul asta sa creeze un vierme al urechii, adica te fac sa fredonezi muzica fara sa o placi neaparat. De aia, in timp am ajuns sa fredonez si de la Andre, dar nu am devenit fan al lor. La mine dureaza placerea pt astfel de melodii maxim (cu multa toleranta) 5 zile, apoi uit de ele. Foarte des insa ascult si din artistii pop de odinioara si sunt fascinat de cum cantau. Sa stiti insa ca numai in Romania este situatia asta. Traiesc in Germania si aceeasi reactie ca a lui 1960 o au si nemtii mai varstnici (sa zic asa). Si ei zic de actualele lor vedete ca nu au valoare si ce buni erau cei de alte dati, ce frumos cantau.

Cel mai bun exemplu: imi place Madonna anilor 80, dar dezaprob Madonna anilor 2000. Pe ea se vede cel mai bine evolutia muzicii dinspre muzica frumoasa, clara, fina, spre cea mult prea tehnica, mult prea complicata si "tunata".

Culmea, atunci cand tinerii de astazi ajung la o varsta mai inaintata si va fii cine stie ce muzica pe atunci, precis la randul lor vor zice de vedetele tinerei generatii ca nu sunt comparabile cu un Guta, Costi, 3SE si ce mai e pe la noi acum. E o ironie, dar de fapt e evolutia societatii.

campionatuldewhist
Membru Forumgratuit

Varsta : 43
Localizare : Dortmund
Data înscrierii : 17/01/2008
Internet Explorer phpBB3

http://www.campionatuldewhist.niceboard.com
campionatuldewhist a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Lun Feb 02, 2009 12:40 pm

Nu e vorba de suparare.
Ci de calitate.
Si de faptul ca se cred vedete, si totusi nu sunt.
Ceea ce fac , o fac din interes , pentru bani, nicidecum pentru placerea de a cinta.
Si-au ales aceasta meserie , doar pentru ca se cistiga bine, efectiv nefacind nimic, nici macar nu cinta live, sarmanii.
De aceea spun ca vedete pot fi numite vechea garda, care daca ne uitam pe la tv, nici macar nu au astfel de pretenti, de mari vedete.
Sunt oameni simpli, nu se cred docenti in ale muzichiei, desi le pot da lectii majoritatii "pseudovedetelor"

Legat de un alt topic de-al tau, da, am ris, si rid inca.

Iar tinara generatie , ii ridica in slavi pe acesti "vedetisti" datorita faptului ca nu au ascultat si muzica adevarata.
Madonna, corect, s-a dat dupa val, si acest lucru m-a facut sa nu o mai simpatizez, de multisor.
A dat calitatea pe noul stil. Pacat.
Apropo de muzica veche :
Citi din voi ati auzit de Smokie ? Sau ati ascultat o melodie de a lor ?
Nu dati cautare pe Google, puneti-va neuronii la contributie, rascoliti-va mintea, poate este ceva pe acolo , din gene.
Gusturile tin de generatii, dar mai gustati si ceva adevarat.
Cam cum este acum cu alimentatia.
Plina de E-uri.
Eu, am apucat si perioada fara ele.
Am baut lapte de la sursa, cisterne, am mincat fructe, direct din pomi, cocotat in ei, am fost ca voi, dar am trait in aer liber, cu jocuri reale, nu intr-o lume inchipuita.

Cam asta este diferenta intre vechi si nou.
Intre cintaretii simpli, de calitate si vedetele actuale, ce nu pot face nici macar playback corect.
O zi buna tuturor.
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Mesaj Scris de campionatuldewhist Mar Feb 03, 2009 12:08 am

Multa dreptate in cele zise mai sus. si cand te gandesti ca diferentele astea mari si multe sunt insiruite pe o perioada de doar 30-40 de ani (ciclul unei generatii), ma gandesc oare cum va fii pe viitor? Ce se mai poate face nou? ce ne mai poate schimba viata intr-atat? raspunsul e necunoscut, dar lumea nu va ramane asa!

Apropo de interpretii de anul asta. Mi-a starnit curiozitatea acest topic si m-am pus sa caut piesele si sa le ascult. Apoi nu va suparati, daca Costi Costita canta asa live, cum canta in videoclip, io imi tai jos ce e mai drag omului Fericit. Cum sa cante el asa cand nu stie ce e aia voce de muzician! Mortal, hilar!

Referitor la rezultate, tind sa cred ca din oferta avuta anul asta, publicul a fost mai bun la alegerea piesei cu impact! Asta trebuie de fapt la eurovision, o piesa care la prima auditie creeaza dependenta si Blaxy Girls ar fi reusit probabil. Totusi, piesa este prea pe un ton grav, trist, ar putea crea depresie. In schimb, juriul cred ca nu a votat dupa calitate, ci dupa incredere. Intr-adevar, Elena Gheorghe este unica voce de calitate intre cei prezenti. Piesa e prea de topait, prea gen Venga Boys, dar cand se va canta pe scnea la Moscova, ar exista garantia ca Elena nu s-ar face de minune. Cred ca de aia s-au si dat voturile juriului in asa fel. De altfel, Romania a avut rezultate in trecut cand au trimis voci adevarate nu gen trupa de anu trecut incropita intre 7 muncitori Fericit) (erau si doi asa zisi cantareti acolo) de cantau "i love you" in vreo 5 limbi, din care 4 fara circulatie internationala. Si mai mult, piesa era plagiat al unei piese poloneze.

Intre celelalte piese am vazut niste tinerei care tind spre rock si pop si asta ma bucura. Au fost draguti, dar poate prea noi in lumea muzicii.

Mega-Moga: al doilea an la rand cu plagiat! Urat!

1960, eu am auzit de Smokie, dar crede-ma ca nu i-am ascultat niciodata. Probabil pierd multe, dar muzica nu e domneiul meu Fericit.

Edit: am vrut sa o intreb pe ezlidor cum o putut sa aprecieze piesa Tinei. Interesanta, dar atat! Oricum, gusturile nu se discuta.

campionatuldewhist
Membru Forumgratuit

Varsta : 43
Localizare : Dortmund
Data înscrierii : 17/01/2008
Internet Explorer phpBB3

http://www.campionatuldewhist.niceboard.com
campionatuldewhist a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Mar Feb 03, 2009 10:55 am

campionatuldewhist, ti-i recomand ( pe smokie)
Au multe melodii excelente, melodii ce au fost si prin top bilboard, top 40 usa, etc.
Sau, Electric Light Orchestra.
Nu cred ca spune ceva, pentru majoritatea.
Nici pentru mine muzica nu este domeniul meu, este un hobyy, prezent la mine de vreo 34 de ani.
Imi place si muzica noua, insa sunt citeva melodii.
Imi place house, enorm.
Ascult si imi place si rock, dar nu dau din cap, cu mina intinsa in sus cu 2 degete intinse.
Ascult muzica, pentru suntele produse, pentru armonia lor.

Sper sa nu considere nimeni off topic aceste postari, totusi vorbim tot despre muzica, si nu cred ca ar trebui deschis alt topic pentru asta.
Fiind muzica, mi-am permis sa vorbesc despre muzica.

Ultima editare efectuata de catre 1960 in Mar Feb 03, 2009 9:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectare erori tastare)
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Mesaj Scris de cristina Mar Feb 03, 2009 9:00 pm

Mi-a placut si imi plac melodiile interpretate de Chris Norman si acum chiar daca , au trecut multi ani de cand l-am auzit cantand prima oara !
Eurovision 2009...nimic interesant , dupa parerea mea !
cristina

cristina
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 03/02/2009
Internet Explorer

http://www.cristina5859.msnyou.com
cristina a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Mar Feb 03, 2009 9:20 pm

Uite ca cineva stie chiar mai multe despre ei.
Chris Norman este vocalul majoritatii melodiilor lor.
Felicitari.

Inainte de Chris Norman, a fost Smokie. Si este si acum.

Eurovision ?
Frumoase melodii. Pe ce criterii au ajuns in finala ?
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Mesaj Scris de MeSsI-Remus Mar Feb 03, 2009 11:10 pm

eee ii doresc succes Eleni Gheorghe pentru ca a reusit sa castige Eurovision Romania 2009 ! Drum bun spre Moscova si sa speram ca va castiga! Noroc
MeSsI-Remus

MeSsI-Remus
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 05/10/2008
Internet Explorer Invision

http://www.chromegfx.darkbb.com
MeSsI-Remus a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Unic Muzica

Mesaj Scris de dj_007 Mier Feb 04, 2009 9:35 am

Sa vorbim despre muzica!
Ce tip de muzica iti place? Ai vreo trupa preferata? Ai vreo melodie pe care o asculti zilnic? Consideri ca are vreo influenta muzica asupra ta?

Ultima editare efectuata de catre dj_007 in Mier Feb 04, 2009 10:58 am, editata de 1 ori

dj_007
Membru Forumgratuit

Localizare : ...
Data înscrierii : 18/01/2009
Internet Explorer

http://www.astro.wikiforum.ro
dj_007 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 2 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum