[Subiect unic] Totul despre muzica
Pagina 10 din 10 • Distribuiţi
Pagina 10 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
[Subiect unic] Totul despre muzica
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj
Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
Dupa cum spune si intrebare "Cine credeti ca va castiga selecţia naţională pentru Eurovision 2009?"
Am reusit sa ascult majoritatea pieselor si sunt destul de interesante.Cred va fii o competitie mult mai stransa decat cea de anul trecut
Pacat nu am putut pune si un sondaj (pot introduce doar 9 alegeri - si aici aveam nevoie de 24)
Melodiile le gasiti pe situl national al televiziuni romana si nu numai
Poate reusim sa punem si un sondaj
Sunny Days - ZERO
Disco Maniacs- Nico & Moni-k
Everyday- D.D
Someone like you- Romeo Zaharia
Take the chance- Floriana Pachia
A girl like me- Alexa
Strigă- Popas Band
Perdoname- Juan Xavier
Purple- Tabassco
Pleacă- Tina (ex. POPS)
Love was never her friend-Dalma
Dear Mama-Blaxy Girls
Nothing gonna change-Besa
Nu am cu cine-Red Blonde
Go on-Adrian Molnar
Stop-Cătălin
You are my love-SoundCheck
The love is the life-Etnic
I feel your presence-Irina Popa
One last night-Alexa
Don't leave-Alin Nica
Round & round-IMBA
Can you forgive-Costi
The balkan girls-Elena Gheorghe
Re: [Subiect unic] Totul despre muzica
Eu ascult Skrillex, Andra, Connect-r, Outlandish(din aceasta trupa ascult doar cateva melodii vechi...).
Legat de discuţia despre rock:
E adevărat că există persoane care nu suportă rock-ul, dar există şi rockeri sau metalheads care se cred kvlt şi aruncă cu roşii în tine dacă le spui, de exemplu, că asculţi Linkin Park. Sunt fană LP şi mă întristează când văd că nu sunt apreciaţi de mulţi care susţin că ascultă "muzică adevărată". Cel mai mult mă enervează ceea ce se numeşte musical elitism, o gândire pe care am întâlnit-o cel mai mult în sfera ascultătorilor genului rock/metal. "Asculţi LP? să nu îndrăzneşti să te numeşti rocker, treci şi ascultă ceva muzică adevărată" şi alte tâmpenii de genul ăsta de care m-am săturat.
Ascult cu precădere rock, iar formaţiile mele preferate sunt Linkin Park, Brand New şi Bring Me the Horizon. Pe lângă acestea, mai ascult şi Incubus, 10 Years, Balance and Composure, Billy Talent, Alternosfera, Architects, Disturbed, System of a Down, Serj Tankian şi altele. Cu toate acestea, nu tind să mă numesc rockeriţă, ci pur şi simplu o persoană care ascultă rock (deşi sunt sigură că, în opinia unora, nici măcar aşa ceva nu sunt). Aveam pretenţii de roacăr pe la 13 ani, dar recunosc că pe vremea aia nu mă încadram în categorie.
E adevărat că există persoane care nu suportă rock-ul, dar există şi rockeri sau metalheads care se cred kvlt şi aruncă cu roşii în tine dacă le spui, de exemplu, că asculţi Linkin Park. Sunt fană LP şi mă întristează când văd că nu sunt apreciaţi de mulţi care susţin că ascultă "muzică adevărată". Cel mai mult mă enervează ceea ce se numeşte musical elitism, o gândire pe care am întâlnit-o cel mai mult în sfera ascultătorilor genului rock/metal. "Asculţi LP? să nu îndrăzneşti să te numeşti rocker, treci şi ascultă ceva muzică adevărată" şi alte tâmpenii de genul ăsta de care m-am săturat.
Ascult cu precădere rock, iar formaţiile mele preferate sunt Linkin Park, Brand New şi Bring Me the Horizon. Pe lângă acestea, mai ascult şi Incubus, 10 Years, Balance and Composure, Billy Talent, Alternosfera, Architects, Disturbed, System of a Down, Serj Tankian şi altele. Cu toate acestea, nu tind să mă numesc rockeriţă, ci pur şi simplu o persoană care ascultă rock (deşi sunt sigură că, în opinia unora, nici măcar aşa ceva nu sunt). Aveam pretenţii de roacăr pe la 13 ani, dar recunosc că pe vremea aia nu mă încadram în categorie.
Eu ascult hip-hop, rock,house.
Hip hop, rock,metal,house.
Stiti cum sunt romani la petreceri baga:
1.muzica romaneasca populara
2.manele (uneori)
3.muzica romaneasca pop
1.muzica romaneasca populara
2.manele (uneori)
3.muzica romaneasca pop
Incercati aceste melodii :
Maroon 5 - Animals
Eminem & Rihanna - The monster
Maroon 5 - Animals
Eminem & Rihanna - The monster
David Guetta- Hey mama
Delia -Cum ne noi
Andra- Falava
Conect-er feat. Shift -Bagă mare
Melodii noi din topul românesc pe care le asculți pe orice post de radio )
Delia -Cum ne noi
Andra- Falava
Conect-er feat. Shift -Bagă mare
Melodii noi din topul românesc pe care le asculți pe orice post de radio )
Pagina 10 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Totul despre statistici
» Totul despre grupuri
» [Subiect unic] Fotbalul
» AreaGames ~ Totul despre gaming !
» PLAYOGAME - Totul despre Counter-Strike
» Totul despre grupuri
» [Subiect unic] Fotbalul
» AreaGames ~ Totul despre gaming !
» PLAYOGAME - Totul despre Counter-Strike
Pagina 10 din 10