Subiecte recente in pagina html (portal)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Subiecte recente in pagina html (portal)
Cum pot adauga subiecte recente acolo unde am marcat in fotografie.
Ultima editare efectuata de catre baciualex2591 in Joi Ian 08, 2015 3:29 pm, editata de 1 ori
Re: Subiecte recente in pagina html (portal)
Buna seara, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
https://help.forumgratuit.ro/t40558-
Creați un nou portal (ascuns), și apoi să-mi lăsați link-ul acestuia aici.
Vizitator- Vizitator
Adăugați în <head>, pe la sfârșitul tuturor codurilor,
- Cod:
<script type="text/javascript">
$(function(){
for(var i = 0; i<=4; i++){
$("#recentcomments li").eq(i).load("http://fifa-europe.forumer.ro/portal?pid=2 div#comments_scroll_div a:eq("+ 2*i +")");
}
});
</script>
Vizitator- Vizitator
Nu merge scriptul.
L-am adaugat in pagina, ba chiar i-am facut eu codurile cu head, insa nu se afiseaza pe pagina nimic
L-am adaugat in pagina, ba chiar i-am facut eu codurile cu head, insa nu se afiseaza pe pagina nimic
Atunci adăugați-l la sfârșitul template-ului. Dacă nu merge nici așa nu am ce-i face, sursa template-ului e amestecată și plin de erori, mă mir cum de funcționează.
Vizitator- Vizitator
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Subiecte similare
» Subiecte recente pe prima pagina
» Pagina html ca un portal!
» subiecte recente
» Cum mut subiecte recente mai jos?
» Subiecte recente
» Pagina html ca un portal!
» subiecte recente
» Cum mut subiecte recente mai jos?
» Subiecte recente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum