Nu vad unele mesaje
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Nu vad unele mesaje
Cum adica nu vezi mesajul? E practic imposibil daca nu ai facut modificari in template-uri sau alte ajustari(tind sa cred ca nu).
Încercați să descărcați și să reinstalați tema din nou, fără să mai modificați footer-ul de această dată (sau pentru a nu pierde modificările făcute, încercați să puneți doar în footer template-ul temei nemodificat de dvs., așa cum ați descărcat tema).
Orice modificare a subsolului paginii, aparent duce la erori în forum.
Orice modificare a subsolului paginii, aparent duce la erori în forum.
Vizitator- Vizitator
Nu am prea inteles nimica.Eroarea e de la tema in sine din moment ce e si pe alt forum
Buna seara,
Tema pe care o aveti instalata pe forum este foarte sensibila in momentul in care se fac editari asupra template-urilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Aceasta masura de securitate am luat-o pentru a descuraja utilizatorii platformei de a elimina link-urile din subsol. Am accesat forumul dvs. si nu am observat erori generale, care sa afecteze functionarea corespunzatoare a temei, pentru afisarea corecta a continutului recomand dezactivarea modului de editare WYSIWYG, acesta se poate dezactiva din:
Panou => General => Mesaje si emailuri => Configurare => Activarea modului din origine WYSIWYG in mesaje : Bifati Nu
Tema pe care o aveti instalata pe forum este foarte sensibila in momentul in care se fac editari asupra template-urilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Aceasta masura de securitate am luat-o pentru a descuraja utilizatorii platformei de a elimina link-urile din subsol. Am accesat forumul dvs. si nu am observat erori generale, care sa afecteze functionarea corespunzatoare a temei, pentru afisarea corecta a continutului recomand dezactivarea modului de editare WYSIWYG, acesta se poate dezactiva din:
Panou => General => Mesaje si emailuri => Configurare => Activarea modului din origine WYSIWYG in mesaje : Bifati Nu
Atunci care este problema reala? Care mesaje nu se afiseaza? Puteti fi putin mai explicit?
Da.Deci nu e ca nu se afiseaza.Am facut un topic.A postat un membru si nu ii vedeam postarea.Dupa el a postat 1 membri si se vedea.In alt topic se vad toate postarile, in timp ce in altul nu se vad nici o postare
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» butonul mesaje noi mesaje proprii si mesaje la care nu s-a raspuns intr-un chenar
» Cum sterg "Mesaje Noi" , "Mesaje Blocate" , Nu sunt mesaje noi"?
» Eliminare mesaje noi,mesaje proprii,marcheaza toate forumurile ca fiind citite
» Cum elimin Mesaje noi, Mesajele proprii, Mesaje la care nu s-a raspuns phpBB3 ?
» Eliminare mesaje noi,mesaje proprii,marcheaza toate forumurile ca fiind citite
» Cum elimin Mesaje noi, Mesajele proprii, Mesaje la care nu s-a raspuns phpBB3 ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum