Bold culorile dispar daca dau edit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Bold culorile dispar daca dau edit
Daca creez un subiect acuma ii setez scrisul ii pun bold si il fac colorat si apas pe trimite se salveaza.Daca dau edit dispar toate lucrurile adaugate.Bold, culorile, marimea scrisului.Nu tin minte ca pana acum sa fi fost eroarea asta.
Re: Bold culorile dispar daca dau edit
Salutare,
Ne poti indica o adresa catre forumul tau? De asemenea, te rog sa iti modifici si profilul si sa adaugi "Adresa forumului personal". Mersi!
Ne poti indica o adresa catre forumul tau? De asemenea, te rog sa iti modifici si profilul si sa adaugi "Adresa forumului personal". Mersi!
Întâmpinați această eroare și pe alte forumuri sau doar pe forumul dvs.? Ați făcut recent modificări la editor? Ați instalat recent o temă nouă?
Vizitator- Vizitator
Posteaza un mesaj cu culori si bold.Dai post si dupa dai edit.Dispar toate.Inainte nu se intampla asa
Am adresat câteva întrebări, nu am cerut o explicație din nou.Cosmin a scris:Întâmpinați această eroare și pe alte forumuri sau doar pe forumul dvs.? Ați făcut recent modificări la editor? Ați instalat recent o temă nouă?
Vizitator- Vizitator
Întâmpinați această eroare și pe alte forumuri sau doar pe forumul dvs.?Da, si pe FG este
Ați făcut recent modificări la editor?Nu
Ați instalat recent o temă nouă?Da
Ați făcut recent modificări la editor?Nu
Ați instalat recent o temă nouă?Da
Cum adica si pe FG este aceasta eroare? Te referi la faptul ca boldul si culorile dispar atunci cand dai edit, dar ele apar sub coduri bb, adica ( [/b] [/color] )?XmLmX a scris:Întâmpinați această eroare și pe alte forumuri sau doar pe forumul dvs.?Da, si pe FG este
Nu pot sa-mi dau seama la ce faci referinta...
posteaza un mesaj cu bold si culoare.Dupa dai edit sa vezi ca dispare bold si culoarea
Atunci eroarea este locală, din partea dvs., eu nu reușesc să reproduc eroarea descrisă în niciun fel. Încercați de pe un alt browser, e posibil să între în conflict cu editorul un plug-in / extensie folosită de dvs.posteaza un mesaj cu bold si culoare.Dupa dai edit sa vezi ca dispare bold si culoarea
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Arata bold cand dau edit la topic
» HEEEEELP!!! Mesaje fara tag bold apar bold-uite
» cand sterg un mesaj nu dispar punctele
» Nu mai merg culorile la rang`uri
» Cum fac culorile asa!!
» HEEEEELP!!! Mesaje fara tag bold apar bold-uite
» cand sterg un mesaj nu dispar punctele
» Nu mai merg culorile la rang`uri
» Cum fac culorile asa!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum