Mesaje private !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mesaje private !
Buna ziua FG.
Deci eu cand trimit un mesaj catre alt membru nu ii arata ca a primit un mesaj cum pot sa fac sa vada ca are un mesaje privat, sau mai multe mesaje ?
Poza : https://2img.net/h/s1.postimg.cc/6teox8ypr/Untitled.png
Deci unde e icoana acea doresc doresc langa ea sus sa se faca un patrat rosu si sati arete cate mesaje ai, sper ca ati inteles ce doresc eu !!
Deci eu cand trimit un mesaj catre alt membru nu ii arata ca a primit un mesaj cum pot sa fac sa vada ca are un mesaje privat, sau mai multe mesaje ?
Poza : https://2img.net/h/s1.postimg.cc/6teox8ypr/Untitled.png
Deci unde e icoana acea doresc doresc langa ea sus sa se faca un patrat rosu si sati arete cate mesaje ai, sper ca ati inteles ce doresc eu !!
Ultima editare efectuata de catre -ExP[3R]TuL- in Lun Ian 19, 2015 2:43 pm, editata de 1 ori
Re: Mesaje private !
Nume: Debitul
Parola: Debitul123
Ce moficari ai facut asupra temei? Problema apare din cauza codurilor schimbate in template-uri, respectiv codurile barei de navigare, implicit a link-urilor de sus...
Ma ajuta cineva ?
Keir nu am facut modificari.
Keir nu am facut modificari.
Nu e aceia de pe Hitskin.
Uitate mai sus.-ExP[3R]TuL- a scris:Nume: Debitul
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mesaje Private
» Pozitie Mesaje Private
» Nu pot trimite mesaje private
» Bara cu mesaje private , notifdicari
» Buguri pagina mesaje private ale membrului
» Pozitie Mesaje Private
» Nu pot trimite mesaje private
» Bara cu mesaje private , notifdicari
» Buguri pagina mesaje private ale membrului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum