Cum poti ca mai multe persoane sa iti dea "Multumesc"
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum poti ca mai multe persoane sa iti dea "Multumesc"
Salut!
Am o intrebare. Am vazut pe un site (~link sters) ca la topicuri, mai multa lumea poate sa dea Thanks la cel care a postat, iar dedesubt sub postarea respectivului, apar persoanele care au dat Thanks.
Exista vreo posibilitate sa fac in asa fel incat persoanele sa imi dea mie (eu fiind cel care a inceput topicul) Thanks?
Multumesc anticipat!
Am o intrebare. Am vazut pe un site (~link sters) ca la topicuri, mai multa lumea poate sa dea Thanks la cel care a postat, iar dedesubt sub postarea respectivului, apar persoanele care au dat Thanks.
Exista vreo posibilitate sa fac in asa fel incat persoanele sa imi dea mie (eu fiind cel care a inceput topicul) Thanks?
Multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre Glavee in Vin Dec 26, 2014 9:40 pm, editata de 1 ori
Re: Cum poti ca mai multe persoane sa iti dea "Multumesc"
Buna seara, Titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . De asemenea, va rog sa nu mai postati linkuri externe fara aprobarea unui membru staff ~> ati primit warn pentru spam. Multumesc pentru intelegere! |
Vizitator- Vizitator
Re: Cum poti ca mai multe persoane sa iti dea "Multumesc"
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Gestiune pagini portal + gestiune prieteni/persoane ignorate
» Cum poti pune un sondaj la forum? [R]
» Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» Gestiune pagini portal + gestiune prieteni/persoane ignorate
» Cum poti pune un sondaj la forum? [R]
» Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum