Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
Salut. Am o intrebare si eu : as putea sa pun bannere gen top66, hi5, etc, la parteneri, acolo unde este si imaginea "forumgratuit"? Sau este considerata reclama si nu am voie ?
Nu vreau sa le pun la administrare imagini pentru ca am deja doua imagini si as incarca forumul si ar arata urat.
Nu vreau sa le pun la administrare imagini pentru ca am deja doua imagini si as incarca forumul si ar arata urat.
Re: Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
bogdan2324 a scris:Salut. Am o intrebare si eu : as putea sa pun bannere gen top66, hi5, etc, la parteneri, acolo unde este si imaginea "forumgratuit"? Sau este considerata reclama si nu am voie ?
la parteneri ai voie sa pui ce vrei tu:)
Re: Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum