Creare categorie cu parola
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Creare categorie cu parola
Buna ziua,am vizionat recent un forum si mi-a atras atentia categoria pentru cei VIP cred,
Ma puteti ajuta intr-un fel cu un cod ceva...
Ma puteti ajuta intr-un fel cu un cod ceva...
Ultima editare efectuata de catre AlexGaming75 in Sam Dec 13, 2014 7:51 pm, editata de 1 ori
Re: Creare categorie cu parola
Am vazut acel topic,dar eu vreau daca se poate ca in imagine sa fie categoria aceea....
Nu ma ajuta nimeni??Cineva??
Ce anume doresti sa fie ca acolo? Tu trebuie sa adaugi in descrierea unui sub-forum urmatorul cod:
- Cod:
<HEAD><SCRIPT language="JavaScript">
<!--hide
var password;
var pass1="PAROLA TA AICI";
password=prompt('Va rugam sa scrieti o parola!',' ');
if (password==pass1)
{
alert('Parola este corecta!');
}
else
{
window.location="/forum";
}
//-->
</SCRIPT></HEAD>
Buna ziua, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
Ultima editare efectuata de catre Cesar in Joi Dec 11, 2014 7:34 pm, editata de 1 ori
Am pus codul acesta in descrierea forumului dar cand sa intru pe site imi da asta ,eu as vrea la o categorie nu la site...
Dvs ati adaugat codul in descrierea unui forum..
[quote=Tutorial]Va rugam sa retineti ca acest cod se adauga la descrierea unui subforum si nu a unui forum, pentru ca daca alegeti sa adaugati codul la un forum, intreg forumul (site) va fi protejat de parola, si oricine va vizita pagina de index va trebui sa introduca parola.[/quote]
[quote=Tutorial]Va rugam sa retineti ca acest cod se adauga la descrierea unui subforum si nu a unui forum, pentru ca daca alegeti sa adaugati codul la un forum, intreg forumul (site) va fi protejat de parola, si oricine va vizita pagina de index va trebui sa introduca parola.[/quote]
Pai am pus codul in descrierea unui subforum....si tot aia e.
Uitati cum am procedat,oare unde am gresit...
1.
2.
3.
Uitati cum am procedat,oare unde am gresit...
1.
2.
3.
Salut,
Dupa cum observ,tu ai pus parola la un forum,nu subforum. La acel forum „VIP”,trebuie sa faci un subforum.
Sa iti explic:
VIP Zone este categoria,VIP forumul,iar , sa zicem VIP1 este subforumul. Dacă citeai acest topic,sigur nu mai greșeai.
Dupa cum observ,tu ai pus parola la un forum,nu subforum. La acel forum „VIP”,trebuie sa faci un subforum.
Sa iti explic:
VIP Zone este categoria,VIP forumul,iar , sa zicem VIP1 este subforumul. Dacă citeai acest topic,sigur nu mai greșeai.
Vizitator- Vizitator
Pai am citit acel tutorial si nu vad diferenta dintre imagini in afara de titluri
La acel forum VIP , adauga-i un subforum,de exemplu VIP1.Iar in descrierea lui adaugi acel script.
Vizitator- Vizitator
Asta am facut,dar tot asa imi da parola ca in imaginea a 3-ea
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pun parola la o categorie?
» parola categorie
» Parola categorie
» Problema parola categorie
» Categorie protejata de parola
» parola categorie
» Parola categorie
» Problema parola categorie
» Categorie protejata de parola
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum