Numar Vizualizari
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Numar Vizualizari
Se poate inlocui numarul de vizualizari in asa fel in cat sa numere cate persoane au intrat? Adica sa nu mai numere daca o persoana intra de 10 ori iar alta de 2 ori, sa imi apara acolo 12, ci sa adauge doar 2 in acest caz.
Multumesc!
Multumesc!
Re: Numar Vizualizari
Uite aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Numarul de vizualizari creste si atunci cand o persoana care a vazut deja mesajul postat, intra a doua, a treaia ... oara. Eu as vrea sa schimb, ca numarul acela sa se modifice doar cand o persoana noua vede mesajul postat. Spre exemplu: sa nu sa se mai modifice numarul daca eu intru sa ma uit la acel mesaj de 10 ori, ci sa considere ca deja am vazut, iar numarul sa ramana neschimbat. Adica sa numere cate persoane intra, nu de cate ori sa intrat pe acea postare.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Numarul de vizualizari creste si atunci cand o persoana care a vazut deja mesajul postat, intra a doua, a treaia ... oara. Eu as vrea sa schimb, ca numarul acela sa se modifice doar cand o persoana noua vede mesajul postat. Spre exemplu: sa nu sa se mai modifice numarul daca eu intru sa ma uit la acel mesaj de 10 ori, ci sa considere ca deja am vazut, iar numarul sa ramana neschimbat. Adica sa numere cate persoane intra, nu de cate ori sa intrat pe acea postare.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Raspunsuri si vizualizari in chenar punBB
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» din: Cum scot Raspunsuri,Autor,Vizualizari
» raspunsuri si vizualizari modificat
» Chenarul de la Vizualizari prea ingust
» Cum fac sa apara jos langa cine este conectat Numar de mesaje , numar de subiecte , total utilizatori inregistrati
» din: Cum scot Raspunsuri,Autor,Vizualizari
» raspunsuri si vizualizari modificat
» Chenarul de la Vizualizari prea ingust
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum