Mini subiecte
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mini subiecte
Cum pot face ca din imaginea A sa fie la fel ca in imaginea B
A
B
*As vrea ca la fiecare subiect sa imi arate ca in imagine B (cele cu rosu si galben)
Ce trebuie sa fac sa imi arate asa? Sau de ce tema am nevoie?
A
B
*As vrea ca la fiecare subiect sa imi arate ca in imagine B (cele cu rosu si galben)
Ce trebuie sa fac sa imi arate asa? Sau de ce tema am nevoie?
Ultima editare efectuata de catre stefancalinescu in Sam Noi 22, 2014 1:13 pm, editata de 1 ori
Re: Mini subiecte
Buna ziua, Titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere! |
Nu prea stiu cum se numeste aia,dar poti sa te uiti si la ce am scris nu numai la titlu
dar unde trebuie sa pun codul ala?
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
» Cum as putea muta subiecte,mesaje, ultimile subiecte mai in dreapta?
» Cum sterg subiecte si mesaje si mut mai la dreapta Ultimele Subiecte
» Border la mesaje,subiecte si ultimele subiecte
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
» Cum as putea muta subiecte,mesaje, ultimile subiecte mai in dreapta?
» Cum sterg subiecte si mesaje si mut mai la dreapta Ultimele Subiecte
» Border la mesaje,subiecte si ultimele subiecte
» In tabelul de la categorii arata 0 subiecte/mesaje dar de fapt exista mesaje si subiecte in ele
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum