Nu mai merge forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Nu mai merge forumul
Intampin o problema.
Nu mai merge sa accesez forumul: http://lanenicu.forum.st
(Această pagină web nu este disponibilă)
Stiti cumva cauza? Se poate sa pice serverele? Doar la un forum? Ca am incercat sa accesez si alte forumuri si merg... .
Nu mai merge sa accesez forumul: http://lanenicu.forum.st
(Această pagină web nu este disponibilă)
Stiti cumva cauza? Se poate sa pice serverele? Doar la un forum? Ca am incercat sa accesez si alte forumuri si merg... .
Re: Nu mai merge forumul
Incearca sa scapi de .tk -ul ala. E cel mai aiurea si s-ar putea ca el sa fie de vina.
Pai crezi ca stiu cum sa scap de el? Am incercat sa scriu forum.st dar se redirectioneaza direct in .tk
Tot nu merge. Stie careva problema? Daca a fost sters,macar sa stiu ca sa nu mai sper ca o sa mearga .
Si contul de la dot.tk nu il mai stiu.
Si contul de la dot.tk nu il mai stiu.
Incearca sa-ti amintesti contul de la dot.tk si scapa de el. Forumgratuit nu sterge forumuri, decat daca incalca "Conditiile Generale de Utilizare" (sunt blocate de onlineguardian).
In profil scrie ca folosesti Chrome, nu ai salvat parola?
In profil scrie ca folosesti Chrome, nu ai salvat parola?
Lanenicu este fostul gamefactor asa ca am de mult .tk si o sa incerc sa imi aduc aminte.. oricum,e greu.. Dar credeti ca din cauza aceasta nu merge?
Cu siguranta de vina sunt cei de la dot.tk, tocmai din aceasta cauza nu incurajez folosirea site-urilor care promit un "domeniu" gratuit.
Este de la .tk si eu am patit la fel cu al meu
Pai si daca nu mai stiu contul ce pot face? Ca am incercat toate email-urile si parolele posibile.. .Nu merge sa dau recupereaza parola..
Daca nu va aminti parola, noi nu va putem ajuta cu nimic. DNS-ul inregistrat la dot.tk nu mai functioneaza si nu puteti accesa forumul cu subdomeniul de la FG pentru ca sunteti redirectionat automat pe domeniul cu .tk.
Rullez, este imposibil ceea ce spuneti dvs, cum am spus eu si alti utilizatori, problema este de la dot.tk.
Rullez, este imposibil ceea ce spuneti dvs, cum am spus eu si alti utilizatori, problema este de la dot.tk.
Dar de Django ala ce spuneti ? Tot posteaza pe aici si voi stergeti contul sau banandu-l. Si am vazut si noi ce a facut el la alte forumuri.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» din: Nu mai merge forumul
» De ce nu imi mai merge forumul
» din: Nu mai îmi merge forumul
» Nu merge sa dau backup(restaurez forumul)
» De ce nu imi mai merge forumul
» Nu merge sa dau backup(restaurez forumul)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum