Cum pot recupera un vechii forum
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot recupera un vechii forum
Am avut mai de mult un forum.Dar am uitat adresa url de la el.Cum il pot gasi.
Re: Cum pot recupera un vechii forum
Buna seara,
Daca va amintiti numele folosit si parola, va puteti conecta la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Astfel veti putea afla adresa forumului.
Daca nu va amintiti numele si/sau parola, incercati sa regasiti mesajul de confirmare de la crearea forumului.
~> mai multe in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] topic.
Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Daca va amintiti numele folosit si parola, va puteti conecta la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Astfel veti putea afla adresa forumului.
Daca nu va amintiti numele si/sau parola, incercati sa regasiti mesajul de confirmare de la crearea forumului.
~> mai multe in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] topic.
Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Nu pot afla toate forumurile de pe acel id de mess?
Cesar a scris:Daca va amintiti numele folosit si parola, va puteti conecta la uneltele administratorului. Astfel veti putea afla adresa forumului.
Puteti crea doar un forum pe o adresa de e-mail.
Dar totusi stiam ca pot afla url pe baza email.Stiu de la Ina
Vizitator- Vizitator
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Nu pot recupera un forum șters
» Cum imi pot recupera forumul ?
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Mi sa sters forumul - il pot recupera daca am depus contestatie?
» Exista o modalitate de a recupera listingul discutiei de pe chat dupa ce s-a dat stergere?
» Cum imi pot recupera forumul ?
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Mi sa sters forumul - il pot recupera daca am depus contestatie?
» Exista o modalitate de a recupera listingul discutiei de pe chat dupa ce s-a dat stergere?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum