problema parola (grav)
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
problema parola (grav)
eu am vreut sa schimb parola dar nu o stiam care este si asa am decis ca o schimb prin uitarea parolei prima data zieca ca este interizs mam dus in panou si am dt pe nu acuma cand intru in panou zice ca trb sa ma conectez iar dar daca dau iar pe acel lucru cu uitare parolei zice ca este securizat
cred ca va intrebati cum am facut de ma deconecta si mam conecta iar daca eu nu stiam parola
uite asa am folosit si mozila si chrome
ajutatima va rogg
cred ca va intrebati cum am facut de ma deconecta si mam conecta iar daca eu nu stiam parola
uite asa am folosit si mozila si chrome
ajutatima va rogg
Re: problema parola (grav)
uppp
ce nume si parola scriu la uneletele fondatorului
pe surt nu pot schimba prola si nu pot intra in panou de adminidtrare
ce nume si parola scriu la uneletele fondatorului
pe surt nu pot schimba prola si nu pot intra in panou de adminidtrare
up cineva
Salut,
Acceseaza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si vei intra la uneltele fondatorului acolo trebuie sa scrii la nume adresa forumului tau sau email-ul folosit la crearea forumului si la parola, scrii parola folosita pentru crearea forumului si vei intra la unelte vei da restaurare forum la cea mai recenta data si ti se va sincroniza parola de pe forum cu cea de la unelte.
Daca nu iti amintesti parola folosita la unelte doar un administrator te poate ajuta in recuperarea parolei.
Succes!
Acceseaza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si vei intra la uneltele fondatorului acolo trebuie sa scrii la nume adresa forumului tau sau email-ul folosit la crearea forumului si la parola, scrii parola folosita pentru crearea forumului si vei intra la unelte vei da restaurare forum la cea mai recenta data si ti se va sincroniza parola de pe forum cu cea de la unelte.
Daca nu iti amintesti parola folosita la unelte doar un administrator te poate ajuta in recuperarea parolei.
Succes!
pai parola nu o mi stou asta este problem
Buna ziua, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Ultima editare efectuata de catre Cesar in Vin Noi 07, 2014 7:12 pm, editata de 1 ori
gata acuma trebuie sa raspunda zeus
Problema a fost rezolvata prin mesageria privata datorita confidentialitatii datelor. => Problema rezolvata |
Subiecte similare
» Am o problema cu parola
» Parola la PA !
» Problema parola categorie
» Problema forum cu parola.
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Parola la PA !
» Problema parola categorie
» Problema forum cu parola.
» problema pagina de start problema grup problema avatar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: