latime forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
latime forum
Salut eu am ales prima tema la forumul meuca so fac eu dar este prea mare vreau sa fie mai mica
Ex.
La prima tema care tio da nu mai este umpic loc liber eu vreau sa fie
Ex.
La prima tema care tio da nu mai este umpic loc liber eu vreau sa fie
Ultima editare efectuata de catre george.vasile.1000 in Vin Oct 24, 2014 2:36 pm, editata de 1 ori
Re: latime forum
Salut,
Forumul este cel din profil?
Daca da intra in PA=>General=>Forum=>Configurare=>Structura paginilor si acolo setezi latimea forumului.Iti recomand o latime intre 85% si 90%.
Succes!
Forumul este cel din profil?
Daca da intra in PA=>General=>Forum=>Configurare=>Structura paginilor si acolo setezi latimea forumului.Iti recomand o latime intre 85% si 90%.
Succes!
Re: latime forum
=> Titlu editat
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum