Cum sa pun fond de culoare intr-o casuta a unui tabel?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum sa pun fond de culoare intr-o casuta a unui tabel?
Bună ziua.
Vreau să fac un tabel cu căsuțele de diverse culori (ca fond, nu culoarea scrisului). De asemenea, este vorba de un tabel în mesjele normale, nu din panoul de administrare. Adică, mă interesează comenzi de genul [xxx] și [/xxx], nicidecum <xxx> și </xxx>.
Mulțumesc.
O zi bună.
~ caps din titlu eliminat
Vreau să fac un tabel cu căsuțele de diverse culori (ca fond, nu culoarea scrisului). De asemenea, este vorba de un tabel în mesjele normale, nu din panoul de administrare. Adică, mă interesează comenzi de genul [xxx] și [/xxx], nicidecum <xxx> și </xxx>.
Mulțumesc.
O zi bună.
~ caps din titlu eliminat
Re: Cum sa pun fond de culoare intr-o casuta a unui tabel?
Bună seara.
Mi-am însușit critica, vă cer scuze.
Revenind la subiectul inițial:
Am studiat tutorialul. Automat, m-am dus în [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Nu am găsit ceea ce mă interesează. Ceea ce mă interesează expun altfel: vreau o comandă de genul "Shading" în Word sau "Fill Color" din Excel.
Mulțumesc.
O seară bună.
Mi-am însușit critica, vă cer scuze.
Revenind la subiectul inițial:
Am studiat tutorialul. Automat, m-am dus în [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Nu am găsit ceea ce mă interesează. Ceea ce mă interesează expun altfel: vreau o comandă de genul "Shading" în Word sau "Fill Color" din Excel.
Mulțumesc.
O seară bună.
Oricum, văd că nu a mers nici cu altceva. Am făcut în felul următor:
1. instrument fara icon
2. Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Creati un nou cod JavaScript
3. $(function(){
$(function(){
$('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Denumire buton"><b>Buton
</b></a>').insertBefore('.sceditor-button-size').click(function(){
$('#text_editor_textarea').sceditor("instance").insertText("")})
})
});
Culori clasice, între ghilimelele de la insertText scrisesem color=nume culoare /color și cu [ și] dar văd că nu sunt vizibile când dau comanda de previzualizare.
Sau de la asta să fie? Să nu-mi ia comanda de culori ca red, blue etc. până nu dispare asta implicită cu hexadecimal?
4. Titlu: Culori clasice
5. Amplasare: Toate paginile
6. Valideaza.
Care să fie buba? Sau am înțeles eu greșit în interpretarea pașilor de urmat?
1. instrument fara icon
2. Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Creati un nou cod JavaScript
3. $(function(){
$(function(){
$('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Denumire buton"><b>Buton
</b></a>').insertBefore('.sceditor-button-size').click(function(){
$('#text_editor_textarea').sceditor("instance").insertText("")})
})
});
Culori clasice, între ghilimelele de la insertText scrisesem color=nume culoare /color și cu [ și] dar văd că nu sunt vizibile când dau comanda de previzualizare.
Sau de la asta să fie? Să nu-mi ia comanda de culori ca red, blue etc. până nu dispare asta implicită cu hexadecimal?
4. Titlu: Culori clasice
5. Amplasare: Toate paginile
6. Valideaza.
Care să fie buba? Sau am înțeles eu greșit în interpretarea pașilor de urmat?
Buna dimineata,
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Am analizat codul prezentat de dvs si l-am reparat:
Acum ar trebui sa functioneze la parametri optimi.
Edit:
Am gasit un tutorial care s-ar putea sa va fie de folos:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Am analizat codul prezentat de dvs si l-am reparat:
- Cod:
$(function() {
$(function() {
$('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Denumire buton"><b>Buton</b></a>').insertBefore(".sceditor-button-size").click(function() {
$("#text_editor_textarea").sceditor("instance").insertText("[b]Continut de inserat[/b]");
});
});
});
Acum ar trebui sa functioneze la parametri optimi.
Edit:
Am gasit un tutorial care s-ar putea sa va fie de folos:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Tot nu m-am făcut înțeles. Încerc să formulez altfel.
Încerc să găsesc "Continut" pentru o comandă de genul "Shading" în Word sau "Fill Color" din Excel.
Altfel spus, încerc să găsesc pentru editarea unui mesaj similarul a ceea ce am în panoul de administrator ca fiind: <tr align="absmiddle">
<td style="background-color: Black; color: White;" valign="top">ilovebrindy<br></td></tr>
"Continut"-ul pentru așa ceva vreau.
În Word așa arată pictograma:
Sper ca de data asta să mă fi făcut înțeles.
Mulțumesc.
O zi bună.
Încerc să găsesc "Continut" pentru o comandă de genul "Shading" în Word sau "Fill Color" din Excel.
Altfel spus, încerc să găsesc pentru editarea unui mesaj similarul a ceea ce am în panoul de administrator ca fiind: <tr align="absmiddle">
<td style="background-color: Black; color: White;" valign="top">ilovebrindy<br></td></tr>
Mulțumesc.
O zi bună.
joe4astral a scris:Tot nu m-am făcut înțeles. Încerc să formulez altfel.
Mulțumesc.
O zi bună.
Ajutorrrrrrrrrrr!
joe4astral a scris:Tot nu m-am făcut înțeles. Încerc să formulez altfel.
Mulțumesc.
O zi bună.
Am fost uitat sau e un aspect dificil de rezolvat?
joe4astral a scris:joe4astral a scris:Tot nu m-am făcut înțeles. Încerc să formulez altfel.
Mulțumesc.
O zi bună.
Am fost uitat sau e un aspect dificil de rezolvat?
AJUTORRRR!!!
Totuși, niciun răspuns?
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Fond de culoare intr-o casuta a unui tabel.
» Cum sa pun fond de culoare intr-o casuta a unui tabel?
» din: Fond de culoare intr-o casuta a unui tabel
» din: Fond de culoare intr-o casuta a unui tabel
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum