Chenar ciudat ramas de la mutarea reclamei
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Chenar ciudat ramas de la mutarea reclamei
Salut! Am vrut sa mut reclama de pe forum (phpBB3) in josul paginii si pentru asta am folosit un cod de JavaScript si unul de CSS gasite aici. Codurile au functionat, dar dupa ce reclama s-a mutat, in locul unde a fost ea a ramas un chenar. Se poate cumva sa scot chenarul acela? Acestea sunt codurile folosite:
JavaScript:
CSS:
Poza cu chenarul care a ramas:
Poza cu reclama care a fost mutata in footer, in caz ca trebuie:
JavaScript:
- Cod:
jQuery(function() {
jQuery('iframe[src*="&referrer=forumgratuit.ro"]').unwrap();
jQuery('iframe[src*="&referrer=forumgratuit.ro"]').insertAfter('#page-footer .navbar');
jQuery('iframe[src*="&referrer=forumgratuit.ro"]').attr('id','jq_ads');
jQuery('#jq_ads').wrap('<div class="fg_ads" />');
});
CSS:
- Cod:
.fg_ads {text-align: center;margin-top: 5px;opacity: 0.5;}
.fg_ads:hover {opacity: 1.0;}
Poza cu chenarul care a ramas:
Poza cu reclama care a fost mutata in footer, in caz ca trebuie:
Laur77- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 26/02/2012
Mulțumiri : 0
Re: Chenar ciudat ramas de la mutarea reclamei
Buna ziua,
Ne puteti oferi adresa forumului unde intampinati problema?
Ne puteti oferi adresa forumului unde intampinati problema?
Mda, se pare ca am o problema cu forumul Voi rezolva in cateva zile, cand am mai mult timp, dar pana atunci ma gandeam sa creez alt forum (cu alta adresa de email) si sa aplic codurile mentionate mai sus si acolo, iar apoi sa-ti dau acel forum. Ei bine, forumul nou creat nu avea reclame, nu stiu de ce
Acum cateva zile, cand mergea forumul, am folosit inspect element, si am gasit clasa cu cele 2 span-uri pe care vreau sa le elimin (acea bara gri din prima poza) in #main-content. Am reusit sa scot acea clasa sau sa ascund cele 2 span-uri, dar am observat ca numele clasei se schimba (sau toata clasa, nu sunt sigur), in functie de reclama, si astfel nu pot face o schimbare permanenta prin CSS.
Eu m-am gandit la o solutie. Clasa pe care vreau sa o modific este prima din #main-content. Astfel, as as avea nevoie de un cod JavaScript (nu prea ma pricep la asta) care sa modifice proprietatea primei clase ce se afla intr-un id (sau alta clasa). Practic acel cod ar selecta prima clasa din #main-content, adica cea cu span-urile de la reclama, si i-ar adauga o proprietate, care o face sa nu se vada.
Mai are cineva alte solutii?
Acum cateva zile, cand mergea forumul, am folosit inspect element, si am gasit clasa cu cele 2 span-uri pe care vreau sa le elimin (acea bara gri din prima poza) in #main-content. Am reusit sa scot acea clasa sau sa ascund cele 2 span-uri, dar am observat ca numele clasei se schimba (sau toata clasa, nu sunt sigur), in functie de reclama, si astfel nu pot face o schimbare permanenta prin CSS.
Eu m-am gandit la o solutie. Clasa pe care vreau sa o modific este prima din #main-content. Astfel, as as avea nevoie de un cod JavaScript (nu prea ma pricep la asta) care sa modifice proprietatea primei clase ce se afla intr-un id (sau alta clasa). Practic acel cod ar selecta prima clasa din #main-content, adica cea cu span-urile de la reclama, si i-ar adauga o proprietate, care o face sa nu se vada.
Mai are cineva alte solutii?
Am rezolvat, folosind urmatorul cod de CSS:
Acest cod selecteaza primul div din #main-content (cel cu chenarul de la recmala) si il ascunde Mersi ca ai incercat sa ma ajuti, oricum.
- Cod:
#main-content > div:first-child {display: none;}
Acest cod selecteaza primul div din #main-content (cel cu chenarul de la recmala) si il ascunde Mersi ca ai incercat sa ma ajuti, oricum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum