Cerere Avatar
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cerere Avatar
Tipul de imagine: Avatar
Marimea imaginii (in pixels): 200 x 200
Cu sau fara animatie: Cu
Culoarea de fundal: Sa fie un gradient cu mai multe culori de albastru
Imagine/i link/s: -
Textul dorit: Rc0N
Culoare/i font: Alb, cu un design metalic
Link-ul forumului dumneavoastra: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Informatii suplimentare: Animatia sa nu fie prea complicata, sa fie o animatie de flash ceva de genu
Marimea imaginii (in pixels): 200 x 200
Cu sau fara animatie: Cu
Culoarea de fundal: Sa fie un gradient cu mai multe culori de albastru
Imagine/i link/s: -
Textul dorit: Rc0N
Culoare/i font: Alb, cu un design metalic
Link-ul forumului dumneavoastra: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Informatii suplimentare: Animatia sa nu fie prea complicata, sa fie o animatie de flash ceva de genu
Re: Cerere Avatar
Ar fi o idee daca ai lasa mai multe detalii, eventual un model, ceva..Cum doresti animatia, etc etc
Salut
Te rog sa ma scuzi, am crezut ca poate iti vor fi de ajuns aceste detalii, deci as vrea un avatar metalic, cu un text metalic, si cu o animatie ca a avatarului tau, doar atata as dori
Nam un model anume, creca sti tu sa faci un avatar cu o tema metalica
EDIT: Incearca tu ceva, si dupa posteaza si o sa imi fac o idee daca e buna sau nu, chiar nu am niste modele care sa iti dau, ca astfel iti dadeam.
Te rog sa ma scuzi, am crezut ca poate iti vor fi de ajuns aceste detalii, deci as vrea un avatar metalic, cu un text metalic, si cu o animatie ca a avatarului tau, doar atata as dori
Nam un model anume, creca sti tu sa faci un avatar cu o tema metalica
EDIT: Incearca tu ceva, si dupa posteaza si o sa imi fac o idee daca e buna sau nu, chiar nu am niste modele care sa iti dau, ca astfel iti dadeam.
Cineva?
Se mai uita cineva, va rog?
Cineva? Haideti ca este un avatar simplu de facut dupa parerea mea
Salut,
Scuze ca ai asteptat atat, dar chiar nu am avut inspiratie. Am stat si m-am gandit si a rezultat asa ceva:
Scuze ca ai asteptat atat, dar chiar nu am avut inspiratie. Am stat si m-am gandit si a rezultat asa ceva:
Wow
Arata superb mersi mult
Rezolvat !
EDIT: Se pare ca nu ma lasa sa imi pun acest avatar, imi da eroare "Acest avatar este deteriorat sau dimesiunea prea mare", am incercat sa schimb eu size-ul dar nu ma lasa...
Arata superb mersi mult
Rezolvat !
EDIT: Se pare ca nu ma lasa sa imi pun acest avatar, imi da eroare "Acest avatar este deteriorat sau dimesiunea prea mare", am incercat sa schimb eu size-ul dar nu ma lasa...
Ai putea sa faci avatarul Gif sa aiba marimea de 200 x pe 170 x te rog.
Imi tot da o eroare....
Ma poate ajuta cineva?
Ma poate ajuta cineva?
Salutare,
Imaginea are prea multe animatii , efecte , etc , sau are o marime prea mare in mb . De asta iti da o eroare...
Ti-am facut eu un alt avatar.
Imaginea are prea multe animatii , efecte , etc , sau are o marime prea mare in mb . De asta iti da o eroare...
Ti-am facut eu un alt avatar.
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere avatar (pentru istetiidesign - NO AVATAR)
» Cerere avatar
» Cerere [Avatar]
» Cerere avatar
» Cerere avatar!
» Cerere avatar
» Cerere [Avatar]
» Cerere avatar
» Cerere avatar!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum