Schimbarea culori de la un text "Profil"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Schimbarea culori de la un text "Profil"
Salutare, daca mi-ati putea spune cum pot sa modific culoarea textului selectat, ca sa intelegeti mai bine va las un printscreen
Vedeti ca daca am dat clik pe o casuta din aia se selecteaza cum ar veni, si se schimba culoarea textului in negru, dar eu as vrea sa schimbe in alta culoare, doar ca nu stiu
Vedeti ca daca am dat clik pe o casuta din aia se selecteaza cum ar veni, si se schimba culoarea textului in negru, dar eu as vrea sa schimbe in alta culoare, doar ca nu stiu
Ultima editare efectuata de catre Magnum in Mar Sept 23, 2014 9:19 pm, editata de 2 ori
Re: Schimbarea culori de la un text "Profil"
Salut,
Banuiesc ca vrei sa schimbi culoarea acelui text din negru in alta culoare.Atunci adauga in foaia de stil CSS urmatorul cod:
Banuiesc ca vrei sa schimbi culoarea acelui text din negru in alta culoare.Atunci adauga in foaia de stil CSS urmatorul cod:
- Cod:
#tabs ul li.activetab a {
color: #culoarea_ta;}
Re: Schimbarea culori de la un text "Profil"
Mersi kay. , am rezolvat! Ai un +.
Subiecte similare
» Schimbarea culori postări unui mesaj
» Culoare text in profil
» Aliniere text in campul de profil
» profil culori
» Post profil in 2 culori pentru toti [phpbb2]
» Culoare text in profil
» Aliniere text in campul de profil
» profil culori
» Post profil in 2 culori pentru toti [phpbb2]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum