Cum scot asta?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum scot asta?
Salutare!
Cum scot chestia asta de aici [Forum gratuit]: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( O poza sa va dati seama)
Cum schimb poza aceasta cu Baloane ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cum maresc latimea forumului ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ,am dat pe asta si nu se intampla nimic [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Multumesc!
Cum scot chestia asta de aici [Forum gratuit]: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( O poza sa va dati seama)
Cum schimb poza aceasta cu Baloane ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cum maresc latimea forumului ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ,am dat pe asta si nu se intampla nimic [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Mustafa in Joi Sept 11, 2014 11:18 pm, editata de 1 ori
Re: Cum scot asta?
Buna Seara,
Intrati in PA=>General=>Promovarea Forumului=>Motoarele de cautare pentru primele 2 probleme
Si pentru a doua intrati in PA=>General=>Cofigurare=>Structura paginilor si acolo scrieti latimea dorita.De ex in imaginea dvs. am vazut 70% scrie in loc de 70% scrieti de exemplu 90% si apasati pe butonul
Intrati in PA=>General=>Promovarea Forumului=>Motoarele de cautare pentru primele 2 probleme
Si pentru a doua intrati in PA=>General=>Cofigurare=>Structura paginilor si acolo scrieti latimea dorita.De ex in imaginea dvs. am vazut 70% scrie in loc de 70% scrieti de exemplu 90% si apasati pe butonul
Multumesc m`ai ajutat foarte mult !Wow a scris:Buna Seara,
Titlul dumneavoastra nu a fost explicit. Va rog ca data viitoare sa folositi un titlu corespunzator problemei dumneavoastra.
Va reamintesc ca pentru fiecare problema este necesar un topic. Multumesc!
Va reamintesc ca pentru fiecare problema este necesar un topic. Multumesc!
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» cum scot sa nu mai fiu 1 ora
» Cum scot reclamele
» Cum scot - dintre + si - ?
» Cum scot conturul de la COD?
» Cum scot Validarea
» Cum scot reclamele
» Cum scot - dintre + si - ?