Inserare "Drept de autor" pe forum
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Inserare "Drept de autor" pe forum
Am primit de la dvs. urmatorul raspuns la mesajul meu
"Acest subiect a fost postat in sectiunea gresita. Daca problema inca persista, va recomand sa postati acest subiect in una din sectiuniile noastre de suport."
Va multumesc de observatie.
M-am gindit si apreciez ca acest subiect trebuie pus in sectiunea Securitatea forumurilor, sectiune care insa nu este accesibila.
Multumesc inca o data,
Buna Dimineata!
"Acest subiect a fost postat in sectiunea gresita. Daca problema inca persista, va recomand sa postati acest subiect in una din sectiuniile noastre de suport."
Va multumesc de observatie.
M-am gindit si apreciez ca acest subiect trebuie pus in sectiunea Securitatea forumurilor, sectiune care insa nu este accesibila.
Multumesc inca o data,
Buna Dimineata!
Re: Inserare "Drept de autor" pe forum
pramatie a scris:
Nici nu exista o astfel de sectiune.
Era dragut din partea dumneavoastra sa rescrieti si intrebarea, ca sa nu mai pierdem vremea cautind topicul vechi in cos.
Nu inteleg la ce va referiti privind inserarea drepturilor de autor? Drepturile dumneavoastra de autor, conform legii, decurg in mod firesc de la data postarii mesajelor, la fel si asupra imaginilor, de la data creatiei lor.
Daca vreti sa fiti mai sigur, este suficient sa adaugati la baza forumului un text privind copyright-ul, precum vedeti aici in forumul de suport.
Pentru versiunea phpBB3, pe care o folositi, dupa cum reiese din profil.
Adaugati in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] urmatorul cod:
- Cod:
$(function(){
document.getElementById('page-footer').getElementsByTagName('li')[0].innerHTML = ' Copyright Š 2013 - '+new Date().getFullYear()+' numeforum';
});
La orice versiune puteti adauga textul privind copyright-ul (il scrieti dumneavoastra de minuta, de data asta, sau faceti o poza draguta) si intr-un [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau chiar intr-un modul al [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Re: Inserare "Drept de autor" pe forum
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Subiecte similare
» Inserare "drept de autor"
» Inserare autor inainte de mesaje
» Inserare text in javascript
» daca postez o informatie pe forum platesc din cauza dreptului de autor pe care le au acele informatii?
» Inserare Flash
» Inserare autor inainte de mesaje
» Inserare text in javascript
» daca postez o informatie pe forum platesc din cauza dreptului de autor pe care le au acele informatii?
» Inserare Flash
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum