Protectie anti-flood
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sondaj
Protectie anti-flood
Salutare as vrea sa ma propun ceva cum ar fi un anti-flood pentru ca ,de exemplu acum 1 saptamana 2 aproximativ am avut un forum la care am muncit foarte mult si dupa 1 zi vine unu si cica "in 2 minute o sa iti aflu parola de la forum (cum ar fi sa faca orice cu forumu meu)" ,eu nu i-am dat nici-o parola nimic si mi-a sters tot forumu.
Cu alte cuvinte ce ati spune daca am avea si o protectie anti-flood ?
Cu alte cuvinte ce ati spune daca am avea si o protectie anti-flood ?
Re: Protectie anti-flood
Platforma FG are cea mai mare protectie anti-flood ( hackeri ) [Așa am auzit] . Dacă tu iti pui o parolă de 5-6 litere, normal să iti spargă . Pune și tu ceva mai bun , de minim 10 litere mari/mici , cifre ...
De votat nu cred că are rost...
De votat nu cred că are rost...
Vizitator- Vizitator
Re: Protectie anti-flood
Buna seara,
Forumgratuit dispune deja de o securitate sporita, care protejeaza forumurile de atacurile persoanelor rauvoitoare. Pentru a avea un forum 100% securizat, va recomand sa cititi urmatoarele tutoriale:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca aveti si alte intrebari pe aceasta tema, va invit sa deschideti un topic in sectiunea corespunzatoare.
Forumgratuit dispune deja de o securitate sporita, care protejeaza forumurile de atacurile persoanelor rauvoitoare. Pentru a avea un forum 100% securizat, va recomand sa cititi urmatoarele tutoriale:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca aveti si alte intrebari pe aceasta tema, va invit sa deschideti un topic in sectiunea corespunzatoare.
Subiecte similare
» Actualizare noua: administrarea codurilor Javascript, protectie anti-spam si widget Google+
» vreau si eu anti click dreapa si anti click stanga
» Cum adaug protectie DDOS ?
» Control flood
» anti copyright
» vreau si eu anti click dreapa si anti click stanga
» Cum adaug protectie DDOS ?
» Control flood
» anti copyright
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum