Decalare scris atunci cand folosesc functia cautare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Decalare scris atunci cand folosesc functia cautare
Dupa ce folosesc functia de cautare si apar subiectele gasite, "scris de" este decalat fata de celalalt text
Mai concret
1, cum apare
2, cum as dori sa fie
multumesc
Mai concret
1, cum apare
2, cum as dori sa fie
multumesc
Ultima editare efectuata de catre NebuniDeBuniOfficial in Sam Iul 19, 2014 8:23 am, editata de 1 ori
Re: Decalare scris atunci cand folosesc functia cautare
Adauga in CSS:
- Cod:
.tcl.tdtopics.search { line-height: 20px !important;}
h2.topic-title { line-height: 3px;}
Re: Decalare scris atunci cand folosesc functia cautare
Acum apare foarte bine
Imi mai poti spune te rog cum as putea adauga putin spatiu intre "Scris de" si numele postatorului? Sunt foarte apropiate
Imi mai poti spune te rog cum as putea adauga putin spatiu intre "Scris de" si numele postatorului? Sunt foarte apropiate
Ultima editare efectuata de catre NebuniDeBuniOfficial in Sam Iul 19, 2014 8:23 am, editata de 1 ori (Motiv : rezolvat)
Subiecte similare
» Decalare scris atunci cand folosesc functia cautare
» Cum pot afişa un mesaj când folosesc bbcode hide.
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Nu apare data cand a fost scris mesajul
» Cum pot afişa un mesaj când folosesc bbcode hide.
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» Nu apare data cand a fost scris mesajul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum