Cautare particularizata Google pe prima pagina
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cautare particularizata Google pe prima pagina
Cautare particularizata Google pe prima pagina |
Bun gasit, Cu ajutorul acestui tutorial veti invata cum sa adaugati un instrument Google de cautare particularizata pe pagina principala. Acesta este foarte util pentru a gasi toate subiectele similare, facand totodata cautarea mult mai simpla pe forumurile noastre. Demonstratie: Pasul 1: Realizarea codului 1. Megeti la instrumentele Google: http://www.google.com/cse/manage/all?hl=ro 2. Click pe butonul "Add" pentru a crea un instrument. 3. Introduceti adresa forumului si selectati limba dorita, apoi apasati pe "creati" pentru validare. 4. Mergeti la Panou de control => Aspect. 5. Selectati layout-ul paginii de cautare Google si apasati pe butonul "Salvati si obtineti codul". 6. Copiati codul. Pasul 2: Adaugarea codului pe forum 1. Codul copiat il adaugati in Panou => Afisare => Pagina de start => Generalitati => Mesaj pe pagina de start 2. Verificati daca codul functioneaza in mod corespunzator. Acum aveti o bara de instrumente Google pe prima pagina! Exemplu: Am adaugat in casuta de cautare Google "problema parola" si toate subiectele similare de pe forum au aparut intr-un pop-up. Apoi apasati acea lupa din partea dreapta sau pur si simplu pe tasta "Enter". Si asta a fost tot! |
Tutorial realizat de Zeus, actualizat de catre Petronel Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Subiecte similare
» Cum fac sa fie pe prima pagina SUBIECTE MESAJE cu imagini dar sa am si Avatar Micut pe Prima Pagina
» cautare forum pe google
» cum imi pun forumul pe motorul de cautare google
» ce este motorul de cautare google
» Sondaj pe prima pagina!
» cautare forum pe google
» cum imi pun forumul pe motorul de cautare google
» ce este motorul de cautare google
» Sondaj pe prima pagina!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum