Problema Ultimele Mesaje [ URGENT !! ]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Ultimele Mesaje [ URGENT !! ]
Salut . As dori si eu sa fac ca in topicul acesta https://help.forumgratuit.ro/t48926-modificare-ultimile-mesaje?highlight=ultimele+mesaje , dar tot nu imi merge si am respectat pas cu pas ..
De ce nu imi merge?
De ce nu imi merge?
Ultima editare efectuata de catre 4LEX in Sam Iul 05, 2014 2:18 pm, editata de 1 ori
Re: Problema Ultimele Mesaje [ URGENT !! ]
Salut,
Te rog sa fii cat mai explicit, ce anume vrei sa faci si ce nu functioneaza?!
Te rog sa fii cat mai explicit, ce anume vrei sa faci si ce nu functioneaza?!
Vreau sa fac ca aici : https://i.servimg.com/u/f55/18/24/42/92/untitl11.jpg
Dupa tutorialul tau am facut si nu imi merge ! + ca nu imi mai arata statisticile + chatul
Dupa tutorialul tau am facut si nu imi merge ! + ca nu imi mai arata statisticile + chatul
Buna ziua,
Ati adaugat codul html respectiv in template-ul index_box sau in template-ul index_body. Acel cod html functioneaza doar pe template-ul index_box, daca ati incurcat cu index_body nu o sa functioneze si mai mult ca sigur o sa va dezactiveze statisticile si chat-ul.
Ati adaugat codul html respectiv in template-ul index_box sau in template-ul index_body. Acel cod html functioneaza doar pe template-ul index_box, daca ati incurcat cu index_body nu o sa functioneze si mai mult ca sigur o sa va dezactiveze statisticile si chat-ul.
Avand in vedere ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Problema ultimele mesaje
» problema avatar ultimele mesaje
» Codul pentu opacitate la imaginile de la mesaje, ultimele mesaje, subiecte
» Problema avatar ultimele mesaje topicuri
» Problema Mini-Avatar la ultimele mesaje
» problema avatar ultimele mesaje
» Codul pentu opacitate la imaginile de la mesaje, ultimele mesaje, subiecte
» Problema avatar ultimele mesaje topicuri
» Problema Mini-Avatar la ultimele mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum