Credeti ca as avea succes?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Credeti ca as avea succes?
Salutare la toti !
De curand m-am reapucat de forumuri, m-am gandit sa fac un forum special pentru jocul League of Legends, am sa-l fac cu diferite categori interesante, si am sa organizez CUPE , si de sigur ca o sa fie si PREMII oferite de catre Riot Games.
Forumul este inca in constructi, deci daca puteti sa imi spuneti parerea voastra, daca as avea succes.
De curand m-am reapucat de forumuri, m-am gandit sa fac un forum special pentru jocul League of Legends, am sa-l fac cu diferite categori interesante, si am sa organizez CUPE , si de sigur ca o sa fie si PREMII oferite de catre Riot Games.
Forumul este inca in constructi, deci daca puteti sa imi spuneti parerea voastra, daca as avea succes.
Re: Credeti ca as avea succes?
Buna seara,
Nu cunosc jocul despre care vorbiti, insa, ca o parere generala, va pot spune ca forumurile despre jocuri, suport si tutoriale nu se mai bucura de atat de multa popularitate ca acum ceva timp, mai ales de cand numarul lor a crescut semnificativ. Daca doriti un astfel de proiect v-as sfatui sa-l construiti, insa neaparat sa-i aduceti elemente de originalitate (subforumuri, categorii, subiecte) care sa va diferentieze de alte forumuri de acelasi fel. Doar in acest mod va veti putea bucura de popularitate si va veti putea orienta si spre alte segmente de utilizatori, nu doar spre cei ce cunosc si joaca League of Legends.
Succes!
Nu cunosc jocul despre care vorbiti, insa, ca o parere generala, va pot spune ca forumurile despre jocuri, suport si tutoriale nu se mai bucura de atat de multa popularitate ca acum ceva timp, mai ales de cand numarul lor a crescut semnificativ. Daca doriti un astfel de proiect v-as sfatui sa-l construiti, insa neaparat sa-i aduceti elemente de originalitate (subforumuri, categorii, subiecte) care sa va diferentieze de alte forumuri de acelasi fel. Doar in acest mod va veti putea bucura de popularitate si va veti putea orienta si spre alte segmente de utilizatori, nu doar spre cei ce cunosc si joaca League of Legends.
Succes!
Buna seara,
Am jucat si joc "League of Legends" de aproximativ 2 ani. Jocul este foarte bine gandit si pune la incercare strategia jucatorului dar si puterea de caracter si abilitatea acestuia in luarea deciziilor. Momentan nu vad un forum bine structurat cu aceasta tema. Daca puteti crea o tema atragatoare si un design compact, puteti avea foarte mare succes
Am jucat si joc "League of Legends" de aproximativ 2 ani. Jocul este foarte bine gandit si pune la incercare strategia jucatorului dar si puterea de caracter si abilitatea acestuia in luarea deciziilor. Momentan nu vad un forum bine structurat cu aceasta tema. Daca puteti crea o tema atragatoare si un design compact, puteti avea foarte mare succes
acuma depinde de continutul pe care il postezi
mda au crescut foasrte mult forumurile despre jocurile pe pc. Personal amajuns sa le URASC. Poate va intrebati de ce. Am ajuns sa le urasc fiindca din cauza lor au decaut forumurile RPG in care iti faceai un personaj si jucai rolul acelui [ersonaj creat de tine. Acum cand caut un forum RPG intotdeauna gasesc forumuri de jocuri pe calculator mai ales Counter Strike. De aceea LE URASC. Si orice user pasionat de anime automat era pasionat si de RPG. Si sunt sigur ca acest segment de useri care e majoriutar uraste forumurile despre jocuri pe pc.
Un pic de reclama in avans nu strica, nu-i asa?
Daca aveti sponosori, ei ar trebui intrebati primii daca exista elemente obligatorii - anunturile lor, reclama, un aspect si culori specific jocului.
Ca sa organizati cupe, trebuie mai intii sa aveti jucatori seriosi, pe care trebuie sa-i atrageti, abia apoi sa oferiti si premii. Deci daca vreti succes, fiti seriosi ca sa atrageti astfel de oameni. Orice jucator cauta tutoriale, informatii despre crearea si dezvoltarea caracterelor, informatii tehnice. Daca e vorba doar de vorbarie goala, dedicata celor care pierd timpul, puteti sa renuntati inainte de a incepe.
Daca aveti sponosori, ei ar trebui intrebati primii daca exista elemente obligatorii - anunturile lor, reclama, un aspect si culori specific jocului.
Ca sa organizati cupe, trebuie mai intii sa aveti jucatori seriosi, pe care trebuie sa-i atrageti, abia apoi sa oferiti si premii. Deci daca vreti succes, fiti seriosi ca sa atrageti astfel de oameni. Orice jucator cauta tutoriale, informatii despre crearea si dezvoltarea caracterelor, informatii tehnice. Daca e vorba doar de vorbarie goala, dedicata celor care pierd timpul, puteti sa renuntati inainte de a incepe.
Alo, eu nici o clpa nu m-am gandit ca fac reclama Nici nu detin jocuri de genul jocurilor pe pc sau servere. Si nici nu ma gandeam ca le fac reclama. Nu am dat nici un link. De ce as face reclama la niste forumuri si jocuri pe care personal le urasc? Din cauza lor eu sunt condamnat la plictiseala.
Problema este că Riot nu susține decât LCS și Campionatul Internațional, restul sunt organizate de mici firme Dacă tot ai zis că o să oferi premii o să ai nevoie de sponsori, să scoată bani din buzunar ca să facă campionatul posibil. Ai o sanșă mare să reuseașcă dacă chiar vrei și dacă ai activitate, totodată încearcă AdSense, dacă ești major și o să poți să susții campionate.
Din ce în ce mai multă lume este pasionată de LoL, fiind cel mai jucat joc din Romania și internațional, chiar cred că poți, dar o să ai nevoie de timp, membrii, staff serios și chestii de genul. Multă baftă
Din ce în ce mai multă lume este pasionată de LoL, fiind cel mai jucat joc din Romania și internațional, chiar cred că poți, dar o să ai nevoie de timp, membrii, staff serios și chestii de genul. Multă baftă
Nu era vorba despre dumneavoastra...Alethia a scris:Alo, eu nici o clpa nu m-am gandit ca fac reclama Nici nu detin jocuri de genul jocurilor pe pc sau servere. Si nici nu ma gandeam ca le fac reclama. Nu am dat nici un link. De ce as face reclama la niste forumuri si jocuri pe care personal le urasc? Din cauza lor eu sunt condamnat la plictiseala.
Subiecte similare
» Cum fac un forum de succes?
» Cum scot Mesajul a fost inregistrat cu succes ?
» Certificat SSL: Ghid pentru o migrare de succes a forumului la HTTPS
» Cum scot Mesajul a fost inregistrat cu succes ?
» Certificat SSL: Ghid pentru o migrare de succes a forumului la HTTPS
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum