Problema chenar "Profil".
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema chenar "Profil".
Salutare la toti, mai intai as dori sa va spun la toti salut pentru intoarcerea mea de o inactivitate destul de lunga.
Deci am uitat foarte multe chesti si nu mai stiu cum sa rezolv unele chestii.
Uitati care este problema:
Daca puteti observa nu este o linie si acolo in stanga sus, si daca mi-ati putae zice si cum pun liniile acelea sa fie SOLIDE, ca nu mai stiu cum trebuie sa fac.
Deci am uitat foarte multe chesti si nu mai stiu cum sa rezolv unele chestii.
Uitati care este problema:
Daca puteti observa nu este o linie si acolo in stanga sus, si daca mi-ati putae zice si cum pun liniile acelea sa fie SOLIDE, ca nu mai stiu cum trebuie sa fac.
Ultima editare efectuata de catre Magnum in Mier Iun 04, 2014 8:45 pm, editata de 1 ori
Re: Problema chenar "Profil".
Buna seara,
Dintr-o simpla captura print scren nu prea ne putem da seama cum sa adaugam acel continut in chenar. Ati putea posta aici viewtopic_body?
Dintr-o simpla captura print scren nu prea ne putem da seama cum sa adaugam acel continut in chenar. Ati putea posta aici viewtopic_body?
Re: Problema chenar "Profil".
Va rog sa ma scuzati pentru acest topic am gasit eu rezolvarea, am uitat sa adaug niste coduri in CSS.
Oricum multumesc pentru ajutor si scuze inca odata, altadata o sa fiu mai atent.
Oricum multumesc pentru ajutor si scuze inca odata, altadata o sa fiu mai atent.
Subiecte similare
» Problema chenar profil!
» Problema Chenar profil
» Chenar profil
» [PROBLEMA] Script chenar profil
» Chenar Profil si Chenar Ultimele Mesaje [ punBB ]
» Problema Chenar profil
» Chenar profil
» [PROBLEMA] Script chenar profil
» Chenar Profil si Chenar Ultimele Mesaje [ punBB ]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: