Subforumuri !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 5 • Distribuiţi
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subforumuri !
Rezumarea primului mesaj :
Am o Problema la coloana 2-3 cand sunt mai multe subforumuri se duc jumate pe prima coloara si pe a doua doar cateva si pe a treiea doar unu !!
Am o Problema la coloana 2-3 cand sunt mai multe subforumuri se duc jumate pe prima coloara si pe a doua doar cateva si pe a treiea doar unu !!
Ultima editare efectuata de catre -ExP[3R]TuL- in Vin Iun 06, 2014 1:28 pm, editata de 1 ori
Re: Subforumuri !
cineva ?
Acuma sincer vorbesc cei care au grad pe forum doar sa te topic closed stiu ?
Da uni stiu sa faca dar nu prea au timp dar restul....
up !!
Da uni stiu sa faca dar nu prea au timp dar restul....
up !!
Salutare,
Incercati sa utilizati codurile din acest tutorial: https://help.forumgratuit.ro/t6766-descriere-forum-categorie-cu-link-uri-spre-interne . Succes!
Incercati sa utilizati codurile din acest tutorial: https://help.forumgratuit.ro/t6766-descriere-forum-categorie-cu-link-uri-spre-interne . Succes!
Ma lasi cu subforumurile false ?
Le-am avut stai linistit si daca doream le mai cautam o data si eu am facut acest topic sa ma ajutati cu ce am cerut nu sa-mi dati alte subforumuri false !
UP !!!!
Le-am avut stai linistit si daca doream le mai cautam o data si eu am facut acest topic sa ma ajutati cu ce am cerut nu sa-mi dati alte subforumuri false !
UP !!!!
Salutare ,
Codul respectiv este o varianta mult mai simpla si usor de inteles al codului oferit de tine, tocmai de aceea te-am indrumat spre el, nici vorba de "subforumuri false".
Problema afisarii din codul tau este faptul ca numarul de linii ale coloanelor tale este setat la 3. In clipa in care intr-o coloana sunt 3 linii( 3 subforumuri) se trece la coloana urmatoare. Automat daca tu ai 7 subforumuri, 2 din 3 coloane vor avea afisarea corecta, iar subforumul ramas se va duce pe coloana 3.
Poti incerca sa egalezi numarul de subforumuri ca un multiplu de 3 sau poti sa schimbi numarul de linii din 3 in 2( in acest caz va trebui sa ai un multiplu de 2 subforumuri).
Te sfatuiesc sa inlocuiesti valoarea din numMax: '5' cu valoarea din num: '3'(sa fie aceeasi), pentru ca atunci cand se ajunge la o limita de subforumuri, pe una dintre coloane se vor afisa 5 subforumuri.
Succes!
Codul respectiv este o varianta mult mai simpla si usor de inteles al codului oferit de tine, tocmai de aceea te-am indrumat spre el, nici vorba de "subforumuri false".
Problema afisarii din codul tau este faptul ca numarul de linii ale coloanelor tale este setat la 3. In clipa in care intr-o coloana sunt 3 linii( 3 subforumuri) se trece la coloana urmatoare. Automat daca tu ai 7 subforumuri, 2 din 3 coloane vor avea afisarea corecta, iar subforumul ramas se va duce pe coloana 3.
Poti incerca sa egalezi numarul de subforumuri ca un multiplu de 3 sau poti sa schimbi numarul de linii din 3 in 2( in acest caz va trebui sa ai un multiplu de 2 subforumuri).
Te sfatuiesc sa inlocuiesti valoarea din numMax: '5' cu valoarea din num: '3'(sa fie aceeasi), pentru ca atunci cand se ajunge la o limita de subforumuri, pe una dintre coloane se vor afisa 5 subforumuri.
Succes!
Salut , incercati alt script la subformuri !
Eu doresc sa ma ajutati doar cu aliniarea subforumurilor !!
Ati incercat macar sa luati in calcul mesajul meu de mai sus si sa puneti in practica tot ce este in el?-ExP[3R]TuL- a scris:Eu doresc sa ma ajutati doar cu aliniarea subforumurilor !!
Poti sa-mi faci scriptul si sal postezi poate eu gresesc ceva !
Incearca-l pe asta. Iti aduc aminte ca, pentru a se afisa corect, trebuie sa ai un multiplu de 2 subforumuri(ori 2, ori 4, ori 6, ori 2k subforumuri).
- Cod:
var CopyrightNotice = 'Copyright (c) 2013 Extrem-Tutorials.com, All Right reserved. Code created by StaarK*';
var punBB = {
version: 'punBB',
num: '2', // Number of subforum on the column
numMax: '2' // Max subforum on the one column
};
eval(function(d,f,a,c,b,e){b=function(a){return a.toString(f)};if(!"".replace(/^/,String)){for(;a--;)e[b(a)]=c[a]||b(a);c=[function(a){return e[a]}];b=function(){return"\\w+"};a=1}for(;a--;)c[a]&&(d=d.replace(RegExp("\\b"+b(a)+"\\b","g"),c[a]));return d}("$(3(){$('.6').7(3(e){$(0).1('a:u(\"v\") + a').k('<p f=\"4\" />')});$('.6 .4').7(3(e){$(0).m('a').n($(0))});$('.6').7(3(e){$(0).1('.4').o('a').k('<5 f=\"y\" />');$(0).1('.4 .q').r();$(0).1('5:8('+b.c+')').d('<2 9=\"h\"></2>');$(0).1('#h').i('5:8('+b.c+')').d('<2 9=\"j\"></2>');$(0).1('#j').i('5:8('+b.c+')').d('<2 9=\"s\"></2>')});$('.6').7(3(){t x=0;x.l=x.l.w(/,/g,\"\")})});",
35,35,"this find div function sclearfix li subForums each lt id punBB num wrapAll data class col1 nextAll col2 wrap innerHTML prev append parent span gensmall unwrap col3 var has img replace clearfix".split(" "),0,{}));
A mers oarecum uite forumul meu si uitate cum arata subforumurile
http://forum.pensionrpg.com/
http://forum.pensionrpg.com/
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Subforumuri in descrierea altor subforumuri
» Subforumuri!!
» Cum fac Subforumuri
» Subforumuri
» Subforumuri de 2 ori
» Subforumuri!!
» Cum fac Subforumuri
» Subforumuri
» Subforumuri de 2 ori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum