problema top postatori , membri activi..
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
problema top postatori , membri activi..
am facut ca si aici https://help.forumgratuit.ro/t48161-top-zece-al-postatorilor-din-forum-phpbb2 si nu imi apare ? dc? de 2 ori am verificat tot
Ultima editare efectuata de catre uniogame in Dum Mar 23, 2014 8:16 am, editata de 1 ori
Re: problema top postatori , membri activi..
Salut,
Ai verificat daca widget-urile sunt activate? Daca nu: P.A. ~> Module ~> Portal & Widget-uri ~> Gestiunea widget-urilor forumului ~> Optiuni generale ale widget-urilor forumului ~> Afiseaza widget-urile forumului ~> Da ~> Inregistrare
Ai verificat daca widget-urile sunt activate? Daca nu: P.A. ~> Module ~> Portal & Widget-uri ~> Gestiunea widget-urilor forumului ~> Optiuni generale ale widget-urilor forumului ~> Afiseaza widget-urile forumului ~> Da ~> Inregistrare
Buna seara,
Ne puteti oferi un printsreen cu problema care va apare ?
Cu stima,
YoDa
Ne puteti oferi un printsreen cu problema care va apare ?
Cu stima,
YoDa
Vizitator- Vizitator
asta e faza ca nu apare nimic ).. dar lasati nu mai conteaza..
am incercat si pe altforum si tot nu merge
am incercat si pe altforum si tot nu merge
Buna dimineata,
Va invit sa cititi acest topic: https://help.forumgratuit.ro/t48056-top-postatori-si-cine-sa-inregistrat
Va invit sa cititi acest topic: https://help.forumgratuit.ro/t48056-top-postatori-si-cine-sa-inregistrat
Eu nu gasesc [FF] Membri noi , ma ajutati?
Buna seara,
CryssBoy[;x], pentru problema dvs. va rog sa deschideti un topic nou in sectiunea corespunzatoare.
Avand in vedere faptul ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
CryssBoy[;x], pentru problema dvs. va rog sa deschideti un topic nou in sectiunea corespunzatoare.
Avand in vedere faptul ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Categorie cei mai activi postatori ai lunii!
» din: Modificarea widget-ului Cei mai activi postatori ai lunii
» Cum pot pune pe prima pagina sami arate si mie cele mai noi postari si top postatori si cei mai noi membri
» posturi noi , cei mai activi , membri noi
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» din: Modificarea widget-ului Cei mai activi postatori ai lunii
» Cum pot pune pe prima pagina sami arate si mie cele mai noi postari si top postatori si cei mai noi membri
» posturi noi , cei mai activi , membri noi
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum