Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
cum scot pe forum astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnaleaza un abuz
inafara de P.A
inafara de P.A
Re: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
Salut,
Le puteti scoate pe toate cu exceptia phpBB | Report an abuse, dar asta cu ajutorul creditelor.
Le puteti scoate pe toate cu exceptia phpBB | Report an abuse, dar asta cu ajutorul creditelor.
Vizitator- Vizitator
Re: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
dar nu este si alta metoda?
numai prin donatii ce ia credit
numai prin donatii ce ia credit
Creditele se pot obtine doar prin plata, sau daca Forumgratuit va considera forumul dvs. a fi foarte activ va da credite gratis.
Ţeapă, ati primit warn pentru injurii. Va rog sa va controlati limbajul. Multumesc!
Utilizatorii de mai sus v-au dat raspunsurile corecte, sa inteleg ca ati rezolvat problema ?
Utilizatorii de mai sus v-au dat raspunsurile corecte, sa inteleg ca ati rezolvat problema ?
Vizitator- Vizitator
Kannon a scris:Ţeapă, ati primit warn pentru injurii. Va rog sa va controlati limbajul. Multumesc!
Asta e forum gratuit!
Dc o pus cumpara credit pe bani?
Sunteti chiar culmea, eu vreau sa iau credite gratissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Pentru ca totul se intretine cu bani, nu cu aer sau apa. Avem atat de multa apa, insa este pe bani. Va oferim toate serviciile posibile, pe gratis, insa pentru nume de domeniu, scoaterea copyright-urilor sau reclamei trebuie sa investiti o mica suma de bani in forumul dumneavoastra. Creditele le puteti castiga si de la concursuri, sau daca aveti forumul foarte activ veti primi gratis din partea firmei.
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» As dori un cod CSS pentru a mari lungimea footerului cu &quo
» cum scot topicurile astea de pe forum ??
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» As dori un cod CSS pentru a mari lungimea footerului cu &quo
» cum scot topicurile astea de pe forum ??
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum