Concurs nou: Timp frumos, bine-ai venit!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Concurs nou: Timp frumos, bine-ai venit!
Rezumarea primului mesaj :
Concurs nou: Timp frumos, bine-ai venit! |
Salutari, Din dorinta de a oferi sansa utilizatorilor nostri de a-si personaliza forumurile cu ajutorul creditelor, am decis sa organizam un nou concurs cu premii substantiale!! Pentru ca suntem convinsi de faptul ca primul lucru pe care doriti sa-l aflati este tema concursului, va anuntam ca, de aceasta data, tematica va consta in realizarea de teme pentru forumuri, teme ce vor avea ca scop promovarea anotimpului verde si a Pastelui! Cum se va desfasura concursul? Creati o tema in care sa expuneti cat mai multe elemente specifice primaverii si Pastelui (culori deschise, bazate pe cele specifice anotimpului de primavara impreuna cu elemente definitorii - copaci, flori, frunze, iarba, iepurasi s.a.m.d.) si adaugati-o pe Hitskin. Dupa ce o incarcati pe Hitskin, va rugam sa postati link-ul de pe Hitskin catre tema dumneavoastra in acest topic! Aveti timp pana pe 13 Aprilie 2014 sa incarcati teme pe Hitskin pentru acest concurs. Dupa aceasta data, membrii din staff vor alege castigatorii. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 20 Aprilie 2014. Premiile puse in joc pentru acest concurs sunt urmatoarele: ₪ Locul I : 3.000 credite ₪ Locul II : 2.000 credite ₪ Locul III : 1.000 credite
Mult succes tuturor! |
Copyright (c) Forumgratuit.ro Nicio parte a acestui anunt nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Concurs nou: Timp frumos, bine-ai venit!
As avea o intrebare. Dupa ce am propus o tema pe Hitskin, aceasta mi-o arata diferit atunci cand dau pe ea. Bara drop-down nu se vede, dar atunci cand dau previzualizare pe un forum, se vede cum ar trebui. Ce se ia in considerare? Cum se vede pe Hitskin sau se va face proba pe vreun forum? ^.^
La aia ma gandeam si eu.Mai ales ca tema mea contine templeteRalucutza1 a scris:As avea o intrebare. Dupa ce am propus o tema pe Hitskin, aceasta mi-o arata diferit atunci cand dau pe ea. Bara drop-down nu se vede, dar atunci cand dau previzualizare pe un forum, se vede cum ar trebui. Ce se ia in considerare? Cum se vede pe Hitskin sau se va face proba pe vreun forum? ^.^
In general luam in considerare aspectul temei direct de pe Hitskin, insa in cazul de fata este o problema de care nu trebuie sa va faceti griji pentru ca ne putem da seama ca e din cauza previzualizarii si nu a temei in sine. ;)In cazul in care exista o problema cu unul sau mai multe elemente ale temei incarcam tema efectiv pe un forum pentru a o analiza cu atentie.Ralucutza1 a scris:Ce se ia in considerare? Cum se vede pe Hitskin sau se va face proba pe vreun forum?
Temele care contin template-uri modificate nu pot fi incarcate pe Hitskin. Sau mai bine spus pot fi incarcate, insa efectul template-urilor se va pierde.LikeAJimmi a scris:Mai ales ca tema mea contine templete
Succes amandurora!
Si ce pot face???
Buna ziua tuturor ^.^
http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=202637
Multumesc mult Louk pentru raspuns. Din pacate tema merge numai daca e instalata pe un forum.
Ne vedem peste cateva zile cu inca vreo 2-3 teme. Daca tot putem posta cate vrem *hehe*
O zi frumoasa in continuare
http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=202637
Multumesc mult Louk pentru raspuns. Din pacate tema merge numai daca e instalata pe un forum.
Ne vedem peste cateva zile cu inca vreo 2-3 teme. Daca tot putem posta cate vrem *hehe*
O zi frumoasa in continuare
Buna seara,
Va trebui sa va limitati la o tema care nu necesita editarea template-urilor.LikeAJimmi a scris:Si ce pot face???
Cu placere. E bine ca ati precizat totusi. O vom testa direct pe un forum daca vom observa erori.Ralucutza1 a scris:Multumesc mult Louk pentru raspuns.
Nu este coresct puteai spune de la inceput nu cand am muncit atata la ea
Buna seara,
Am precizat in anunt faptul ca temele se incarca pe Hitskin, iar link-ul catre tema in acest topic. Este cunoscut faptul ca temele de pe Hitskin nu suporta modificarile de template-uri, deci nu era necesara o mentiune expresa in acest sens.
Am precizat in anunt faptul ca temele se incarca pe Hitskin, iar link-ul catre tema in acest topic. Este cunoscut faptul ca temele de pe Hitskin nu suporta modificarile de template-uri, deci nu era necesara o mentiune expresa in acest sens.
http://ro.hitskin.com/?afolder=theme&id=202707 A aparut unele buguri cand am urcato pe hitskin.Va rog sa o testati pe alt forum.Nu stiu dece apar unele pagini in franceza
Multumesc Louk
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Bine ai venit, primăvară!
» Bine ati venit pe forumul de suport !
» Bine ai venit pentru vizitatori
» Bine ati venit pe forumul de suport!
» Cum pun "Bine ati venit pe forumul de suport!"
» Bine ati venit pe forumul de suport !
» Bine ai venit pentru vizitatori
» Bine ati venit pe forumul de suport!
» Cum pun "Bine ati venit pe forumul de suport!"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum