Eliminare data si ora ultimele mesaje .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Eliminare data si ora ultimele mesaje .
Cum elimin data si ora de la ultimele mesaje ?
Unde am pus cadranul ala alb
Multumesc !
~ bold sters
Unde am pus cadranul ala alb
Multumesc !
~ bold sters
Re: Eliminare data si ora ultimele mesaje .
Buna seara,
M.Gotze, boldul este rezervat pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Referitor la problema dvs, intrati in Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil css
M.Gotze, boldul este rezervat pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Referitor la problema dvs, intrati in Panou de administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil css
- Cod:
.forumline .row3.over span.gensmall {
font-size: 1px;
color: transparent;
}
.forumline .row3.over span.gensmall a{
font-size: 11px !important;
}
Re: Eliminare data si ora ultimele mesaje .
Multumesc ! Imi pare rau pentru bold ..
Subiecte similare
» Cum sterg data la ultimele mesaje !?
» Eliminare data si ora postari
» Eliminare data și ora postări unui mesaj
» Eliminare mesaje noi,mesaje proprii,marcheaza toate forumurile ca fiind citite
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
» Eliminare data si ora postari
» Eliminare data și ora postări unui mesaj
» Eliminare mesaje noi,mesaje proprii,marcheaza toate forumurile ca fiind citite
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum