Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
Re: Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
Nu gasesc
- Cod:
<!-- END postrow -->
</div>
Re: Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Subiecte similare
» Cum pot sa faca sa scrie in dreapta numele subiectului in care sa postat ultima data si inca o chestie
» cum pot pune sa apara o imagine cand cineva pune cursorul pe topic
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Cum pot pune Icon rezolvat/respins/aceptat la un topic cu este si la ForumGratuit
» din: Cum pot pune Icon rezolvat/respins/aceptat la un topic cu este si la ForumGratuit
» cum pot pune sa apara o imagine cand cineva pune cursorul pe topic
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Cum pot pune Icon rezolvat/respins/aceptat la un topic cu este si la ForumGratuit
» din: Cum pot pune Icon rezolvat/respins/aceptat la un topic cu este si la ForumGratuit
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum